سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران

دکتر علی اصغر دردشتی در تهران

دکتر علی اصغر دردشتی در تهران
دکتر علی اصغر دردشتی در تهران

نوع فعالیت:

دکتر علی اصغر دردشتی در تهران

فوق تخصص قلب اطفال

عضو هیئت علمی دانشگاه

پذیرش:

با تعیین وقت قبلی

تلفن:

۰۲۱-۵۵۳۷۲۱۲۱

آدرس:

تهران , خیابان ولیعصر جنوبی , پایین تر از مهدیه تهران , نبش کوچه درخشان , پلاک ۳۰۲

توضیحات بیشتر:

خدمات فوق تخصص قلب کودکان

متخصص قلب کودکان در تشخیص و درمان بیماری های قلبی در کودکان تخصص دارد. برخی از خدماتی که کاردیولوژیست اطفال به بیماران خود ارائه می دهد عبارتند از:

  • تشخیص و مدیریت بیماری مادرزادی قلبی: بسیاری از پزشکان بر اساس معاینات اولیه به وجود بیماری قلبی در کودک شک می کنند. تشخیص صحیح یک بیماری قلبی و برنامه ریزی درمانی دقیق و به موقع برای آن، از خدمات اصلی یک متخصص قلب کودکان می باشد. آنها از ترکیبی از تاریخچه پزشکی، معاینات فیزیکی و تست های تشخیصی مانند اکوکاردیوگرام (سونوگرافی قلب)، الکتروکاردیوگرام (ECG یا EKG برای اندازه گیری فعالیت الکتریکی قلب) و کاتتریزاسیون قلبی برای تشخیص دقیق مشکلات قلبی استفاده می کنند.
  • اکوکاردیوگرافی: این آزمایشی است که از امواج صوتی (سونوگرافی) برای ایجاد تصاویری از قلب و ساختارهای آن استفاده می کند. این می تواند نشان دهد که قلب چقدر خوب پمپاژ می کند و آیا هر گونه ناهنجاری در دریچه ها، دهلیزها، بطن ها یا عروق قلب وجود دارد یا خیر.
  • اکوکاردیوگرام جنین: این آزمایشی است که از سونوگرافی برای بررسی قلب یک نوزاد متولد نشده (جنین) استفاده می کند. می تواند برخی از نقایص مادرزادی قلب را قبل از تولد تشخیص دهد و به برنامه ریزی برای زایمان و مراقبت های پس از زایمان کمک کند.
  • الکتروکاردیوگرافی (نوار قلب): این آزمایشی است که فعالیت الکتریکی قلب را ثبت می کند. این می تواند نشان دهد که آیا قلب به طور طبیعی می تپد یا هر گونه نامنظمی(آریتمی ) یا نشانه هایی از آسیب به عضله قلب وجود دارد.
  • هولتر مانیتورینگ: این آزمایشی است که فعالیت الکتریکی قلب را در یک بازه زمانی معین، معمولاً ۲۴ ساعت ثبت می کند. می تواند به تشخیص آریتمی هایی(نامنظمی ضربان قلب) که ممکن است در نوار قلب معمولی نشان داده نشوند کمک کند.
  • تشخیص و مدیریت آریتمی(الکتروفیزیولوژی): این برای کودکانی است که ریتم قلب غیرطبیعی دارند، مانند تاکی کاردی فوق بطنی یا سندرم QT طولانی. روشهای مختلفی از جمله نوار قلب، هولتر، تست تیلت و مطالعه الکتروفیزیولوژی(که به روش آنژیوگرافی انجام می شود) برای شناخت مشکلات الکتریکی قلب وجود دارد. در صورتیکه قلب نیاز به ضربان ساز داشته باشد پزشک پیس میکر را برای کودک می گذارد
  • اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 4 =

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera