دکتر بهرام سیفی زارعی در همدان

دکتر بهرام سیفی زارعی در همدان

دکتر بهرام سیفی زارعی در همدان

دکتر بهرام سیفی زارعی در همدان

فعالیت:

فوق تخصص گوارش  و کبد بزرگسالان

فلوشیپ اندوسونوگرافی

درمان انواع بیماری های داخلی :

درمان آندوسکوپیک چاقی

تزریق بوتاکس معده

گذاشتن بالون لاغری معده

بیماری های گوارشی و کبد

(درد شکم ،سو هاضمه ،رفلاکس معده ،خونریزی های دستگاه گوارش ،زخم معده ،اسهال و یبوست ،کولیت ،هپاتیت بی و هپاتیت سی،کبد چرب ،سنگ کیسه صفرا ،هموروئید و …)

چکاپ و غربالگری های پیشگیرانه :

غربالگری سرطان کولورکتال

تست های تشخیصی :

کولونوسکوپی – رکتوسکوپی – فیبرواسکن کبدی – تست تنفسی میکروب معده – EUS (اندوسونوگرافی) – ERCP – کپسول آندوسکوپی

نظام پزشکی: ۴۵۷۷۵

پذیرش:

عصر روزهای زوج

تلفن:

۰۸۱-۳۸۳۸۰۱۴۸

اینستاگرام:

http://instagram.com/drseifizareibahram

وبسایت:

www.dr_seifi.ir

آدرس:

همدان , کلینیک سبز, بیمارستان بوعلی

توضیحات بیشتر:

کبد یک عضو گوارشی کمکی است که مایع صفرا را تولید می‌کند. صفرا مایعی قلیایی است که شامل کلسترول و نمک‌های صفراوی است و به تجزیهٔ چربی‌ها کمک می‌کند. کیسه صفرا، کیسه کوچکی است که درست زیر کبد قرار داشته و صفرای تولیدشده توسط کبد را در خود ذخیره کرده و سپس این مایع به روده کوچک جهت تکمیل گوارش حرکت می‌کند.

کبد، بافت به‌شدت تخصص‌یافته‌ای است که اکثراً از هپاتوسیت‌ها تشکیل شده و به تنظیم انواع متنوعی از واکنش‌های حجم-بالای بیوشیمیایی، شامل سنتز و تجزیه مولکول‌های پیچیده و کوچک می‌پردازد که بسیاری از این‌ها برای عملکرد حیاتی طبیعی بدن لازم‌اند.

تخمین‌های مختلفی در ارتباط با تعداد عملکردهای کبد صورت پذیرفته، اما کتب مرجع اغلب تعدادشان را حدود ۵۰۰ تا برآورد کرده‌اند.[۷]

هنوز مشخص نیست که چگونه عدم حضور کبد را می‌توان در طولانی‌مدت جبران نمود، گرچه که تکنیک دیالیز کبدی را در کوتاه‌مدت می‌توان به‌کار گرفت. تا ۲۰۱۸ میلادی نتوانسته‌اند کبدهای مصنوعی را در غیاب کبد طبیعی، برای جایگزینی طولانی‌مدت آن بسازند،[۸] و در حال حاضر پیوند کبد تنها گزینه برای مواجهه با نارسایی کبدی است.

گوارش فرآیندی است که در آن، بدن غذا را خرد کرده و مواد مغذی مورد نیاز خود برای ارائه عملکرد درست را استخراج می کند. هر آنچه باقی می ماند محصولی زائد است که بدن آن را دفع می کند.
دستگاه گوارش انسان از پنج بخش اصلی تشکیل شده است:
– دهان
– مری
– معده
– روده کوچک
– روده بزرگ
زمانی که غذا را می جوید، بزاق از غددی در دهان ترشح می شود. این مایع گوارشی حاوی آنزیم هایی است که نشاسته های موجود در غذا را خرد می کنند. در نتیجه، توده ای نرم و خمیر مانند شکل می گیرد که بلع آن راحت‌تر است.پ

زمانی که غذا را قورت می دهید، از مری – لوله ای که دهان را به معده متصل می کند – عبور می کند. یک دروازه ماهیچه ای به نام اسفنکتر پایینی مری اجازه ورود غذا به معده را می دهد.
اسیدهای معده غذا را هرچه بیشتر خرد می کنند. این به تولید ترکیبی از شیره های گوارشی و غذای نسبتا گوارش شده به نام «کیموس» منجر می شود. این ترکیب وارد روده کوچک می شود.
در روده کوچک، پانکراس و کبد شیره های گوارشی خود را به این ترکیب اضافه می کنند. شیره های گوارشی پانکراس کربوهیدارت ها، چربی ها و پروتئین ها را خرد می کنند. صفرا از کبد نیز چربی را حل می کند. ویتامین ها، مواد مغذی دیگر و آب از طریق دیواره روده کوچک وارد جریان خون می شوند. بخش گوارش نشده باقی مانده نیز وارد روده بزرگ می شود.
روده بزرگ هر گونه ماده مغذی باقی مانده را از غذا جذب می کند. آنچه باقی می ماند، ماده زائدی است که به نام مدفوع شناخته می شود.
رکتوم مدفوع را ذخیره می کند تا زمانی که فرد آماده دفع آن باشد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

نه − 1 =

118ایران دکتر بهرام سیفی زارعی دکتر بهرام سیفی زارعی در همدان دکتر سیفی زارعی فوق تخصص گوارش  و کبد بزرگسالان فلوشیپ اندوسونوگرافی دکتر زارعی
118iran
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera