سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران


دکتر سهیلا صیاد فوق تخصص جراحی پستان در تهران
Dr.Sohiela Sayad

دکتر سهیلا صیاد فوق تخصص جراحی پستان

جراح سرطان و زیبایی پستان
جراح ترنس


توضیحات بیشتر

مطب :
تهران , خیابان شریعتی , بالاتر از دوراهی قلهک , ساختمان سپهر , پلاک ۱۴۲۵ , طبقه چهارم , واحد ۹
پذیرش: با تعیین وقت قبلی
بیمارستان حضرت رسول اکرم : تهران , خیابان ستارخان , خیابان نیایش , تقاطع خیابان گذرنامه
پذیرش: شنبه ها صبح ساعت ۹ الی ۱۲
ویدیو
فرم تماس با دکتر سهیلا صیاد

    نام ونام خانوادگی (الزامی)

    موبایل

    موضوع (الزامی)

    پیام

    [divider]

    گالری تصاویر

    ماستکتومی

    آنکوپلاستی

    بازسازی پستان

    جراحی فیبرآدنوم

    جراحی سرطان پستان

    جراحی کیست‌های پستان

    جراحی‌های درمانی و سرطان سینه

    ماستکتومی (ساب کوتانه/ رادیکال مدیفیه/ ساب کوتانه با حفظ پوست و نوک پستان)

    درمان سرطان سینه با جراحی

    جراحی، سنگ بنای درمان سرطان سینه است که هدف آن حذف بافت سرطانی و کاهش خطر عود است. گزینه‌های اولیه جراحی لامپکتومی و ماستکتومی هستند که در ادامه به توضیح آن‌ها پرداخته‌ایم.

    لامپکتومی؛ لامپکتومی که به‌عنوان جراحی حفظ پستان نیز شناخته می‌شود، شامل برداشتن تومور و حاشیه کوچکی از بافت اطراف آن است که بیشتر پستان را حفظ می‌کند. این رویکرد اغلب با پرتودرمانی برای از بین بردن سلول‌های سرطانی باقیمانده و کاهش خطر عود موضعی دنبال می‌شود.

    ماستکتومی؛ ماستکتومی مستلزم برداشتن یک یا هر دو سینه، بسته به وسعت سرطان است. انواع مختلفی از ماستکتومی وجود دارد: ماستکتومی کامل (برداشتن کل پستان)، ماستکتومی رادیکال اصلاح شده (برداشتن پستان و برخی غدد لنفاوی اطراف) و ماستکتومی رادیکال (برداشتن سینه، غدد لنفاوی و عضلات دیواره قفسه سینه). اگرچه مورد دوم در حال حاضر کمتر رایج است.

    مراقبت‌های حین درمان سرطان سینه

    قرار ملاقات‌های منظم با متخصصان سرطان ضروری است. آن‌ها پیشرفت درمان را کنترل می‌کنند، عوارض جانبی را مدیریت کرده و در صورت نیاز درمان را تنظیم می‌کنند. این شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی، جراحی یا ترکیبی است که بسته به مرحله و نوع سرطان دارد.

    رعایت داروهای تجویز شده، ازجمله داروهای ضد تهوع و مسکن‌ها بسیار مهم است. این داروها به مدیریت عوارض جانبی و تضمین اثربخشی درمان کمک می‌کنند.

    یک رژیم غذایی متعادل غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و پروتئین‌ها، از سیستم ایمنی بدن و سلامت کلی حمایت می‌کند. مشاوره با یک متخصص تغذیه می‌تواند به تنظیم یک رژیم غذایی کمک کند که نیازهای خاص و عوارض جانبی مانند از دست دادن اشتها یا مشکلات گوارشی را برطرف کند.

    مراقبت روانی در طول درمان سرطان سینه حیاتی است. مشاوره، گروه‌های حمایتی و متخصصان سلامت روان، حمایت عاطفی را ارائه می‌دهند و به بیماران کمک می‌کنند تا با استرس، اضطراب و افسردگی که ممکن است در طول درمان ایجاد شود، کنار بیایند.

    انجام ورزش‌های سبک تا متوسط، طبق توصیه یک پزشک، می‌تواند به حفظ قدرت بدنی، کاهش خستگی و بهبود رفاه کلی کمک کند. فعالیت‌هایی مانند پیاده روی، یوگا و حرکات کششی اغلب توصیه می‌شود.

    بهداشت شخصی مناسب ازجمله مراقبت ملایم از پوست و بهداشت دهان، برای جلوگیری از عفونت مهم است، به خصوص زمانی که سیستم ایمنی بدن به‌دلیل درمان به خطر بیفتد.

    استراحت و تکنیک‌های تمدد اعصاب کافی، مانند مدیتیشن و تمرینات تنفس عمیق، به مدیریت استرس و بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند، که برای بهبودی و سلامت کلی ضروری است.

    ارتباط باز با تیم مراقبت‌های بهداشتی در مورد هرگونه عوارض جانبی، علائم یا نگرانی، مداخله به‌موقع و تنظیم برنامه درمانی را تضمین می‌کند و اثربخشی و راحتی کلی را در طول فرآیند درمان افزایش می‌دهد.

    دکتر سهیلا صیاد فوق تخصص جراحی پستان در تهران

    اشتراک گذاری

    مطالب مرتبط

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    یک × 3 =

    WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera