دکتر شکرالله باباجانی در کرج

دکتر شکرالله باباجانی در کرج
Dr Shokrillah Babajani

دکتر شکرالله باباجانی

جراح , دندانپزشک
ایمپلنت , ترمیمی و زیبایی , اندو , پروتز و اطفال

انجام اعمال دندانپزشکی تحت بیهوشی برای بیماران دارای استرس و بیماران خاص

پذیرش:
شنبه تا سه شنبه ۱۷ الی ۱۹

بمدیریت:
دکتر شکرالله باباجانی


توضیحات بیشتر

البرز , کرج , طالقانی شمالی , روبروی فروشگاه فرهنگیان , ابتدای خیابان شکوفه , ساختمان میلاد , واحد ۴
فرم تماس با دکتر شکرالله باباجانی

    ویدیو

    گالری تصاویر

    ایمپلنت دندان پروتزی است که در دهان بیمار، دندان مصنوعی جایگزین دندان طبیعی وی می‌گردد. امروزه دندانپزشکی ایمپلنت را هنر جایگزینی دندان‌های از دست رفته توصیف می‌کنند. ایمپلنت‌ها برای جایگزینی یک یا چند دندان و برای نگه داشتن و تأمین ریتنشن پروتز کامل اوردنچر به کار می‌روند. ایمپلنت‌های دندانی از تیتانیوم ساخته می‌شوند و با استخوان استئو اینتگره می‌شوند.

    بعد از معاینات اولیه در ابتدا فیکسچر یا همان قسمت ریشه ایی پروتز با استفاده از جراحی کوچکی در داخل فک و به جای دندان از دست داده شده، جاگذاری می‌گردد و بعد از اطمینان از ثبات آن که معمولاً ۴ الی ۶ ماه به طول می‌انجامد، قسمت رویی یا همان تاج دندان (Crown) گذاشته می‌شود. اگر فردی دندان خود را از دست بدهد ایمپلنت در اندازه همان ریشه به جای آن قرار داده می‌شود. ایمپلنت‌ها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی می‌باشند.

    ایمپلنت‌ها توسط ابزار بسیار دقیقی کنترل می‌گردند و توسط دستگاه‌های بسیار دقیق ساخته می‌شود. به دلیل خصوصیات ذکر شده برای ایمپلنت دندان، هنگامی در فک بیمار قرار بگیرد، یک جسم خارجی به‌شمار نمی‌رود و با قرار گرفتن در فک بیمار با آن سازگار می‌شود. ایمپلنت باعث رشد استخوان‌های کنار دندان هم می‌شود و از تحلیل استخوان فک جلوگیری به عمل می‌آورد.

    دندانپزشکی ترمیمی (Operative Dentistry) علم و هنر تشخیص، پیش آگهی و درمان ضایعاتی در دندان‌هاست که برای تصحیح آنها نیازی به ترمیمهای پوشش کامل (Full coverage) تاج دندان نیست.

    درمان‌های ترمیمی به ترمیم صحیح شکل، عملکرد و حفظ یکپارچگی دندان‌ها در ارتباط با بافت‌های سخت و نرم مجاور برمیگردد.

    موارد تجویز درمان ترمیمی بر اساس سه نیاز درمانی پوسیدگی، دندان‌های تغییر رنگ یافته، شکسته یا بد رنگ و جایگزینی ترمیم‌های قبلی است و شامل زیر رده‌های زیر می‌باشد:

    بررسی پوسیدگی‌ها
    مواد دندانی
    اصول تهیه حفره
    وسایل و تجهیزات
    کنترل عفونت
    تشخیص و طرح درمان
    ترمیم‌های همرنگ دندان
    ترمیم‌های آمالگام
    ترمیم‌های پیچیده

    مراحل عصب کشی دندان برای افرادی که دندان آن‌ها به عصب رسیده است و نیاز به اندو دارد، اهمیت دارد. زیرا از طریق شناخت کامل از مراحل عصب کشی دندان می‌توانند علاوه بر مدیریت وقت برای تعداد جلسات مورد نیاز برای عصب کشی، از روند درمان نیز آگاه شوند.

    «عصب کشی دندان» اصطلاح رایجی است که برای درمان ریشه دندان، اندو(Endo) یا Root Canal Therapy به‌کار می‌رود. اعصاب و عروق خونی دندان در مرکز آن و در قسمتی که پالپ نامیده می‌شود قرار دارند. وقتی دندان شروع به پوسیدگی می‌کند، ابتدا مینا پوسیده می‌شود، پس از آن پوسیدگی به عاج می‌رسد و در صورتی که مراحل عصب کشی دندان انجام نشود، به سمت پالپ گسترده شده و ریشه را عفونی می‌کند.

    این شرایط منجر به افزایش حجم پالپ شده و در نتیجه فشار داخلی دندان را زیاد می‌کند. این فشار بالا درد شدیدی را ایجاد می‌کند که به‌شکل خودبه‌خود و گاهی شبانه رخ می‌دهد و ادامه‌دار است. در این شرایط برای نجات دندان، نیاز به انجام صحیح مراحل عصب کشی دندان است.

    مراحل عصب کشی دندان به ترتیب زیر:

    گرفتن عکس opg و معاینه
    تزریق بی حسی دندان
    سوراخ کردن و رفع پوسیدگی
    خارج کردن پالپ و عصب
    تمیز کردن و ضد عفونی کردن
    پر کردن جای خالی پالپ
    پر کردن موقت دندان
    روکش دندان

    دکتر شکرالله باباجانی در کرج

    dr-shokrillah-babajani

    دیدگاهتان را ثبت کنید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

    *

    هفده + هفت =

    118ایران اطفال اندو ایمپلنت پروتز ترمیی و زیبایی دکتر باباجانی دکتر باباجانی در کرج دکتر باباجانی دندانپزشک دکتر شکرالله باباجانی دکتر شکرالله باباجانی در کرج
    118iran
    WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera