- راه های ارتباطی :
-
همین الان تماس بگیر
-
مسیریابی کن
-
اینستاگرام
-
تلگرام
-
وبسایت
متخصص جراحی عمومی
جراحی هموروئید , فیشر(شقاق) لیزری
کلینیک بیماری های پستان (پیشگیری , تشخیص , درمان)
گوارش , کیسه صفرا (لاپاراسکوپی) , تیروئید , فتق , ختنه
توضیحات بیشتر
گالری تصاویر
سرطان پستان، عبارت از تشکیل تومورال که با غدد شیر و یا سلولهای تشکیل دهنده کانال های ناقل شیر به نوک پستان گسترش یافته و در نتیجه عوامل گوناگون به صورت غیر قابل کنترل افزایش یافته و دارنده سلولهایی با پتانسیل انتشار در دیگر اعضاء بدن می باشد.سرطان پستان شایع ترین نوع سرطان در میان زنان می باشد. مرگ های ناشی از سرطان نیز پس از سرطان ریه در ردیف دوم قرار دارد. از هر ۸ زن یک نفر، در طول زندگی دارای ریسک سرطان سینه می باشد این در حالی است که شیوع آن در میان مردان زیر ۱% می باشد.
سرطان در پستان به مرور زمان رشد می نماید. در مراحل اولیه هیچگونه علائمی از خود نشان نداده اما پس از مدتی علائمی از قبیل سفتی قابل لمس در پستان، قرمزی و کشیدگی در نوک پستان و پوست، خونریزی از نوک سینه از خود نشان می دهد. پس از مدتی نیز نیز در همان طرف در زیر بغل غدد لنفاوی پیشروی نموده و باعث رشد این غدد می گردد. در مراحل پیشرفته تر به اعضاء حیاتی از قبیل مغز، کبد، ریه سرایت نموده و باعث مرگ می گردد.
علی رغم اینکه نرخ سرطان سینه افزایش یافته است، در میزان مرگ و میر ناشی از سرطان سینه کاهش مشاهده می گردد. مهمترین فاکتور در این کاهش، پیشرفت امکانات تشخصیص زود هنگام و درمان مناسب می باشد. به این دلیل در مشکلات مربوط به پستان، بررسی و درمان آن از سوی پزشکان مجرب و متخصص در حوزه های مورد فعالیت خود اهمیت بسیاری دارد.
در واحد تشخیص و درمان بیماری های پستان؛ برای بیماران با پزشکان و تجهیزات بروز در زمینه جراحی پستان، جراحی پلاستیک، رادیولوژی، پاتولوژی، انکولوژی پزشکی و انکولوژی پرتو امکان تشخیص و درمان چند رشته ای فراهم گردیده و بدینوسیله میزان موفقیت در تشخیص و درمان بیماری افزایش یافته است.
جدیدترین روش درمان هموروئید با لیزر
در مرکز ما یک بیمار که با شکایت از سوزش پستان مراجعه می نماید، از سوی یک جراح پستان مجرب که به ویژه در زمینه پستان آموزش دیده است مورد معاینه قرار می گیرد. در پی آن بیمار برای معاینه های رادیولوژیک مورد نیاز با هدف تشخیص به کلینیک رادیولوژی هدایت می گردد.
در بیمارستان ما روشهای تصویر برداری پیشرفته مانند اولتراسونوگرافی پستان، ماموگرافی دیجیتال / ماموگرافی دیجیتال سه بعدی(توموسنتز)، تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)؛ در کنار روش های رادیولوژی، روشهای تشخیصی پیشرفته مانند بیوپسی: بیوپسی سوزنی، اولتراسونوگرافی، ماموگرافی و MRI ارائه می گردد.
در سالهای اخیر، دستگاه گسترش یافته ماموگرافی دیجیتال سه بعدی(توموسنتز) که تنها در برخی مراکز مشخص موجود می باشد در بیمارستان ما آماده ارائه خدمات می باشد. با این روش می توان تصاویر بسیاری با اهداف گوناگون تهیه نمود و با سیستم کامپیوتری همانگونه که در توموگرافی کامپیوتری موجود می باشد به شکل برش های یک میلی متری از بافت پستان به صورت ۳ بعدی تصویر تهیه نمود. در بررسی با ماموگرافی دیجیتال سه بعدی(توموسنتز)، نیاز به به فشردگی پستان (فشردن پستان در دستگاه ماموگرافی) برای بدست آوردن تصاویری بهینه از بافت پستان که در ماموگرافی های دو بعدی نرمال لازم بود رو به کاهش است. به این دلیل در بررسی توموسنتز ، بیماران در حین معاینه درد کمتری احساس می نمایند.
در بیمارانی که در آنها مرض سرطان تشخیص داده شده است، پیش از عمل جراحی تمامی بدن با Pet CT اسکن شده و بررسی می گردد که آیا بیماری متاستاتیک می باشد یا خیر و برنامه درمانی بیماری بر این اساس برنامه ریزی می گردد.
پیش از عمل جراحی در هیئت ما متشکل از جراح، جراح پلاستیک، رادیولوژ، پاتولوژ، متخصص پزشکی هسته ای، انکولوژی پزشکی و پرتو، بیمار قبل و بعد از عمل جراحی مورد بررسی قرار گرفته و برنامه درمانی بر اساس تصمیم هیئت اجراء می گردد.
در بیمارانی که بیماری آنها در مراحل اولیه تشخیص داده شده است، با یک جراحی مطمئن و تمیز تنها تومور خارج گردیده و در کنار آن با نمونه برداری از غده لنفاوی سنتینال تنها در صورت وجود متاستاز، دایسکشن در زیر بغل انجام گرفته و بدین صورت جراحی پیشگیرانه پستان انجام می پذیرد
اگر برای تومورهای بزرگ امکان جراحی مطمئن موجود نباشد و به لحاظ زیبایی امکان یک پستان قابل قبول میسر نباشد، روش جراحی ماستکتومی که در آن تمام پستان برداشته می شود اجراء می گردد.
در برخی از بیمارانی که سرطان پستان پیشرفت نموده است نیز در روش درمانی نئوادجوانتی پیش از عمل جراحی از سوی انکولوژ درمان پزشکی برنامه ریزی گردیده و پس از فراهم نمودن کنترل لوکال و سیستمیک جراحی اعمال می گردد.
بیمار پیش از عمل جراحی، از سوی متخصص جراحی پلاستیک مورد ارزیابی قرار می گیرد و پس از ماستکتومی با استفاده از گسترش دهنده بافت همزمان که به بازسازی زودهنگام مشهور است و یا با استفاده از پرتز ثابت و یا پس از عمل جراحی بازسازی دیرهنگام، در پایان روش های درمانی انکلوژیک، برای بازسازی مجدد پستان برنامه ریزی می گردد.
برای بیماران سرطان پستان و به ویژه بیمارانی که ریسک بالائی دارند و دارای سابقه خانوادگی می باشند در مرکز ژنتیک خود خدمات مشاوره ای ارائه می نمائیم. برای بیمارانی که به لحاظ ژنتیک دارای ریسک بالا می باشند باز هم با تصمیم هیئت عمل جراحی رها کردن پوست پستان و خارج نمودن کامل بافت پستان که با نام ماستکتومی زیر جلدی شناخته می شود و باعث کاهش ریسک می گردد، انجام می پذیرد و در پشت عضله سینه ای گسترش دهنده بافت جای گذاری می گردد و یا بدون استفاده از گسترش دهنده بر اساس ساختار پستان، پروتز ثابت گذاشته می شود.
جدیدترین روش درمان هموروئید با لیزر
پیش و پس از عمل جراحی برای بیماران برنامه های حمایت روحی و روانی و اجتماعی برگزار می گردد.
برای بیمارانی که تحت عمل جراحی پیشگیرانه پستان و ماستکتومی که در آن تمام پستان برداشته می شود، قرار می گیرند و همچنین بیمارانی که تحت دیسکسیون لنف سنتینال و یا دیسکسیون زیربغل قرار می گیرند، در صورت بروز درد و محدودیت حرکتی و بی حسی در دست و لنف ادم که کیفیت زندگی بیمار را کاهش می دهد؛ خدمات پشتیبانی مانند فیزیوتراپی ارائه می گردد.
همچنین برای تمامی بیماران و پرسنل در رابطه با سرطان پستان سمینارهای آموزشی برگزار می گردد.
در رابطه با سرطان پستان آگاهی سازی حداقلی در میان تمامی انسانها شامل مردان و زنان و در کنار این آگاهی سازی فراهم نمودن امکان تشخیص زودهنگام بیماری و درمان آن و سپری نمودن عمری طولانی و سالم، پیش از هرچیز برای ما یک وظیفه به شمار آمده و موجب مسرت ما می گردد.
انواع روش های درمان بواسیر یا هموروئید
همه آن چیزی که در رابطه با درمان بواسیر نیاز است تا بدانید در این صفحه ذکر شده است. مرکز درمانی بیماری های انورکتال بر این باور است که با آموزش و افزایش هرچه بیشتر آگاهی مراجعین محترم ، می تواند با قدرت بیشتری به طی فرایند درمان بیماران کمک نماید.
شما را با جدیدترین متدهای درمان بواسیر آشنا کرده و پیشنهادی خواهیم داد که بدون درد ، خون ریزی و دوره نقاهت در مدت زمان کوتاهی بیماری خود را به صورت کامل و بدون برگشت از بین ببرید.
بیماری بواسیر چیست؟!
زمانی که سیاه رگ های موجود در دهانه مقعد گشاد شده و به یکدیگر به صورت پیچ در پیچ در هم تنیده می شوند، نوعی ورم و التهاب همراه با درد و گاها خون ریزی ایجاد می گردد که به این بیماری در اصطلاح بواسیر گفته می شود.
جدیدترین روش درمان هموروئید با لیزر
درجه بندی بواسیر بر اساس شدت
بواسیر درجه ١ : سیاھرگھای گشاد شده اند ولی ھرگز از مخرج خارج نمی شوند و تنھا علامت آنھا خونریزی است.بواسیر درجه ٢ : سیاھرگھای گشاد شده در زمان دفع از مخرج خارج می شوند لیکن با پایان اجابت مزاج خودبخود به داخل مخرج بازگشت می کنند.بواسیر درجه ٣ : توده ھای بواسیری با دفع مخرج خارج می شوند ولی خودبخود به داخل مخرج باز نمی گردند بلکه با کمک دست به داخل مخرج بازگردانده می شوند.بواسیر درجه ٤ : توده ھای بواسیری حتی به کمک دست به داخل مخرج بر نمی گردند و ھمیشه در بیرون از مخرج وجود دارند.
را ه های درمان بواسیر یا هموروئید
راه اول: درمان بواسیر از طریق درمان داروئی (کنسرواتیو و غیر جراحی)
در بواسیر درجه ١ که تنھا علامت آن خونریزی در زمان دفع است و در نوع درجه ٢ اقدامات کنسرواتیو و غیر جراحی را می توان استفاده نمود. از جمله این موارد افزودن فیبر غذای ملین و پرھیز از فشار آوردن به هنگام عمل دفع به همراه استفاده از لگن آب گرم است.
بواسیر یا هموروئید چیست ؟
جدیدترین روش درمان هموروئید با لیزر
به گشاد شدن رگ های ورودی مجرای مقعدی رگ های متورم و ورم کرده در بخش مقعد و یا بخش تحتانی روده گفته می شود . بواسیر زمانی ایجاد می شود که فشار زیادی به پایین روده و قسمت مقعدی وارد ، اجابت مزاج و یا فشار بر رگها در زمان بارداری میشود
بواسیر به ۲ نوع داخلی و خارجی تقسیم می شود
بواسیر خارجی در اطراف رکتوم ایجاد می شود .در بواسیر خارجی فرد دچار خارش و سوزش میشود و گاهی دچار خونریزی میشوند. بواسیر داخلی مهم ترین نشانه اش خونریزی روشن همراه با اجابت مزاج میباشد. بواسیر داخلی بدون درد و سوزش میباشد. برای تسكین درد و خارش از بیماری بواسیر بهتر است از روشهای درمان خانگی البته برای بیماری بواسیر درجه یک را انجام دهید. البته این روشها برای جلوگیری از یبوست ، پیشگیری از بواسیر تاثیرگذار است. ولی اگر بیماریتان وخیم است باید به پزشک متخصص بیماریهای نشیمنگاهی مراجعه کنید .
هموروئید
هموروئید چیست؟
هموروئید (Hemorrhoid) وریدهای متورم در بخش های تحتانی رکتوم و مقعد است. گاهی اوقات دیواره این عروق متورم و کشیده آنقدر نازک می شود که ورید بیرون زده، تحریک می شود و بخصوص مدفوع ورید را تحریک کرده و موجب خراش و تحریک دیواره ورید می شود. به هموروئید متورم و برجسته پایل یا دستک (قل) نیز گفته می شود.
هموروئید به دو دسته هموروئید داخلی و هموروئید خارجی تقسیم می شود. هموروئید داخلی به اندازه کافی داخل رکتوم هست که نمی توان آن را دید یا احساس کرد. معمولا دردناک نیست زیرا اعصاب حسی درد اندکی از این ناحیه عبور می کند. خونریزی ممکن است تنها نشانه هموروئید داخلی باشد.
هموروئید خارجی در مقعد قرار دارد، جایی که اعصاب حس درد زیادی عبور کرده، بنابراین دردناک بوده و گرایش به خونریزی دارد.
گاهی اوقات هموروئید بیرون می زند یا بزرگتر شده و به صورت برجستگی از اسفنکتر مقعد بیرون می زند. در اینصورت می توانید آن را به صورت یک برجستگی مرطوب و صورتی رنگ تر از ناحیه اطراف خود ببینید. همچنین دردناک بوده و بخصوص در زمان دفع مدفوع خیلی درد می کند.
هموروئیدی که بیرون زده است معمولا خودبخود تو کشیده می شود. حتی اگر خودبخود به داخل کشیده نشود، می توان به آرامی آن را فشار داده و به داخل مقعد فرستاد.
ممکن است در هموروئید خارجی لخته خون تشکیل شده و رنگ آن را به ارغوانی یا آبی تبدیل کند. این را ترومبوز می نامند. در این حالت درد زیاد داشته و خارش دارد و خونریزی می کند. زمانی که لخته حل شد، ممکن است هنوز مقداری از پوست باقی مانده باشد که تحریک پذیر بوده و درد می کند.
جدیدترین روش درمان هموروئید با لیزر
علت هموروئید چیست؟
اگر شخص دارای سابقه خانوادگی باشد و والدین وی همورئید داشته باشند، به احتمال بیشتری دچار هموروئید می شود.
تجمع فشار در قسمت تحتانی رکتوم می تواند روی جریان خود ناحیه تاثیر گذاشته و موجب تورم وریدها شود. این حالت در افراد دارای وزن بالا، افراد چاق و یا حامله بیشتر دیده می شود. همچنین هموروئید ممکن است در اثر موارد زیر رخ دهد:
زور زدن شدید در طی اجابت مزاج
فشار آمدن به مقعد و رکتوم در حین انجام کار سنگین یا بلند کردن وزن سنگین
افرادی که بمدت طولانی می ایستند یا می نشینند نیز در خطر بالای ابتلا به هموروئید هستند.
افرادی که یبوست دارند و یا اسهال دارند و خود را خوب تمیز نمی کنند نیز به هموروئید مبتلا می شوند. سرفه کردن، عطسه کردن و استفراغ نیز می تواند موجب تشدید هموروئید شود.
جدیدترین روش درمان هموروئید با لیزر
چگونه از هموروئید پیشگیری کنیم؟
خوردن فیبر: یکی از راه های خوب پیشگیری از هموروئید مصرف غذاهای گیاهی (سبزیجات، میوه، دانه های کامل، مغزها، دانه ها، لوبیاها و حبوبات) است.
نوشیدن آب: نوشیدن آب به پرهیز از خشک و سفت شدن مدفوع و یبوست کمک می کند، بنابراین فشار کمتری در حین اجابت مزاج به مقعد و رکتوم وارد می شود. میوه ها و سبزیجات سرشار از فیبر حاوی آب زیاد هم هستند.
ورزش: فعالیت جسمی از قبیل راه رفتن روزی نیم ساعت، ورزش های دیگر راهی برای به حرکت درآوردن خون در عروق و همچنین به حرکت انداختن روده ها می باشد.
دفع بموقع: بلافاصله بعد از احساس نیاز به دفع مدفوع، توالت کنید.
علائم بواسیر بستگی به نوع آن دارد. بواسیر داخلی معمولاً همراه با خونریزی مقعدی بیدرد است، اما بواسیر خارجی ممکن است علائم کمتری داشتهباشد یا اگر ترومبوز باشد همراه با درد و تورم در ناحیه مقعد خواهد بود. بسیاری از مردم به اشتباه هرنوع علامت رخداده در اطراف منطقه مقعدی-راست رودهای را «بواسیر» میدانند و دلایل جدی این علائم را نادیده میگیرند.[۴] اگرچه علت اصلی بواسیر ناشناخته است، تعدادی از عوامل که باعث بالا رفتن فشار درون شکمی میشوند، بهویژه یبوست، نقش اصلی را در رشد آن دارند.
درمان اولیه برای بیماری خفیف یا متوسط شامل افزایش دریافت فیبر، مایعات از راه دهان برای حفظ جذب آب، داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی برای تسکین درد و استراحت میباشد. ممکن است در صورت بروز علائم شدید یا بهبود نیافتن با استفاده از مدیریت بیماری، برخی روشهای فرعی انجام شوند. عمل جراحی برای کسانی انجام میشود که پس از این مراحل هم بهبود نمییابند. حدود نیمی از مردم در مرحلهای از زندگی خود ممکن است دچار برخی از عوارض بواسیر شوند. نتایج معمولاً رضایتبخش است.
بواسیر شایعترین بیماری مقعد است. احتمالاً نیمی از افراد تا سن پنجاه سال، به بواسیر دچارمیشوند. بواسیرها ناشی از گرفتاری سیاهرگهای ناحیه مقعدی هستند. اگر به هر علتی، فشار بیش از حد به پایین راست روده (رکتوم) و ناحیه مقعدی وارد شود، بهطور غیرطبیعی این سیاهرگها متورم میشوند. فشار زیاد، ممکن است به علت وارد آمدن فشار مکرر به سیاهرگهای مقعد یا راست روده عوامل افزایش دهنده خطر، رژیم غذایی بدون فیبر، نشستن یا ایستادن به مدتطولانی، چاقی، یبوست، کمشدن توان عضلانی در سنین بالا، جراحی راست روده یا پارگی مجرای تناسلی به هنگام زایمان و دوختن آن، بیماری کبدی، سرطان روده بزرگ، سکس مقعدی، بالا بردن فشار خون در سیستم سیاهرگی دستگاه گوارش باشد. بواسیرهای خارجی به صورت توده نرم و متورم یا توده سفت در اطراف ناحیه مقعدی ظاهر میشوند بواسیرهای داخلی در داخل کانال مقعدی ایجاد میشوند.
جدیدترین روش درمان هموروئید با لیزر در رشت
dr-seyedeh-setareh-roudbari