- راه های ارتباطی :
-
همین الان تماس بگیر
-
مسیریابی کن
-
اینستاگرام
-
اینستاگرام
-
تلگرام
-
وبسایت
جراحی آب مروارید، آب سیاه، انحراف چشم و تصحیح عیوب انکساری با لیزر و لنزهای کاشتنی.
در این مرکز علاوه بر معاینه کامل چشم، خدمات زیر با تکنولوژی های برتر دنیا ارائه میشود
_عکسبرداری از قسمتهای خلفی چشم
_اندازه گیری شماره لنز داخل چشمی (قبل از عمل جراحی آب مروارید)
بمدیریت:
سید علیرضا اصلانی
پذیرش:
با تعیین وقت قبلی
گالری تصاویر
_لیزر
_بررسی میدان دید
_عکسبرداری از قسمت های قدامی چشم
_اندازه گیری فشار داخل چشمی
_تعیین شماره عینک
عمل جراحی کاتاراکت (به انگلیسی :cataract surgery)) به کدر شدن عدسی چشم کاتاراکت گفته میشود. جراحی کاتاراکت در حال حاضر یکی از شایعترین و موفقیت آمیزترین عملهای جراحی است که در حیطه پزشکی به انجام میرسد.
در جراحی کاتاراکت عدسی طبیعی چشم بیمار که کدر شدهاست با یک عدسی مصنوعی شفاف تعویض میگردد. تکنیکی که امروزه بهطور معمول برای جراحی کاتاراکت مورد استفاده قرار میگیرد تکنیک «فیکو امولسیفیکاسیون » است.
در این تکنیک از امواج اولتراسوند برای خرد کردن عدسی استفاده میشود. وسیلهای که برای خرد کردن عدسی در این روش مورد استفاده قرار میگیرد ضخامت کمی دارد و از طریق یک برش حدوداً ۳ میلیمتر وارد چشم میشود. از آنجا که این برش بسیار کوچک میباشد معمولاً نیازی به بخیه ندارد و خود به خود ترمیم میشود. پس از خارج کردن عدسی کدر شده، یک عدسی مصنوعی شفاف، تا شده، از طریق همان برش کوچک وارد چشم میشود. در داخل چشم تای عدسی باز میشود و عدسی در محل مناسب در داخل چشم ثابت میشود. این عمل بهطور معمول حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول میکشد و نیازی به بیهوشی عمومی ندارد و با بیحسی موضعی قابل انجام است.
در مواردی که کاتاراکت بیش از حد رسیده باشد ممکن است نتوان عدسی سفت شده را با امواج اولتراسوند خرد کرد. در این حالت ممکن است جراح ناچار شود از تکنیک جراحی کاتاراکت به روش «خارج کپسولی» استفاده کند.
در این روش عدسی کدر شده به صورت درسته از کپسول خود خارج شده، از چشم بیرون آورده میشود. برای این روش لازم است از برشهای بزرگتر (بین ۶ تا ۱۰ میلیمتر) استفاده کرد و لازم است محل برش نیز با بخیههای ظریف ترمیم گردد. از این رو دوره نقاهت بیماران کمی طولانیتر از روش فیکوامولسیفیکاسیون میباشد.
در بچهها و در موارد خاص (مثلاً کاتاراکتهای ناشی از ضربه)، ممکن است جراحی کاتاراکت به روش دیگری که «لنزکتومی » نام دارد انجام گیرد.
اگزوتروپیا(انحراف چشم به خارج)
برای برای بیماری مشابه که در آن چشم ها به داخل منحرف میشوند، Esotropia را ببینید.
اگزوتروپی نوعی استرابیسم یا لوچی است که در آن یک یا هر دو چشم به سمت بیرون منحرف می شوند. این برعکس ازوتروپی است و معمولاً شامل انحراف محور شدیدتر از اگزوفوریا(تمایل یک چشم به انحراف به خارج)است.
بیماران دارای اگزوتروپی اغلب دوبینی متقاطع را تجربه می کنند. اگزوتروپی متناوب(که در سال نخست زندگی ایجاد میشود) یک بیماری نسبتاً شایع است. “اگزوتروپی حسی” در صورت ضعف بینایی در یک چشم رخ می دهد.
اگزوتروپی نوزادی (که گاهی اوقات «اگزوتروپیای مادرزادی» نامیده میشود) در سال اول زندگی مشاهده میشود و نسبت به «اگزوتروپیای ضروری» که معمولاً چندین سال بعد آشکار میشود، کمتر معمول است.
توانایی مغز برای دیدن اجسام سه بعدی به هم ترازی دقیق و درست چشم ها بستگی دارد.
هنگامی که هر دو چشم به خوبی هم تراز ، تنظیم و هدف گرفته روی یک هدف مشترک هستند؛قسمت دیداری مغز دو تصویر ارسالی از دو چشم را به یک تصویر واحد تبدیل میکند.
وقتی که یک چشم به داخل ، خارج ، بالا یا پایین میچرخد ،دو تصویر متفاوت به مغز فرستاده میشوند. پس مغز نمیتواند دو تصویر رسیده از دو چشم را ترکیب کند . این باعث از دست دادن درک عمق و دید دوچشمی میشود. این اصطلاح از کلمه یونانی exo به معنی ((رو به خارج)) و trope به معنی ((یک چرخش)) گرفته شده است