- راه های ارتباطی :
-
همین الان تماس بگیر
-
مسیریابی کن
-
اینستاگرام
-
اینستاگرام
-
تلگرام
-
وبسایت
نوع فعالیت:
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان
درمان بیماری های خوش خیم و سرطانی پستان
جراحی های زیبایی و بازسازی
ماموپلاستی
پروتز پستان
لیفت
تشخیص و جراحی سرطان پستان
بازسازی
یزد , روبروی بیمارستان دکتر مرتاض , ساختمان پزشکان آبادیس , طبقه دوم , شماره ۲۰۷
پذیرش: فقط چهارشنبه ها از ساعت ۱۸ الی ۲۳
مطب ۲ :
تهران , نیاوران( باهنر ) , روبروی پمپ بنزین , نبش امیرسلیمانی , ساختمان سام آکسون , طبقه دوم , واحد ۲۰۰۱
پذیرش: شنبه , یکشنبه , دوشنبه , سه شنبه , از ساعت ۱۵ لغایت ۲۰
گالری تصاویر
دکتر معراج فربد در یزد
بازسازی پستان معمولا شامل چند عمل جراحی و در چند مرحله است. این عمل میتواند:
🔹️ در همان زمان ماستکتومی (برداشتن سینه) شروع شود.
🔹️تا زمان بهبودی از ماستکتومی (برداشتن سینه) و ادامه درمان سرطان، به تعویق بیفتد.
مهم این است که شما از نظر احساسی، تطابق و آمادگی لازم برای عمل جراحی بازسازی پستان را داشته باشید.
منظور از عمل جراحی حفظ پستان در سرطان پستان چیست؟
سرطان پستان از سالها قبل شایعترین سرطان بانوان بوده و لذا یکی از شناختهترین سرطانهاست و یکی از بیماریهایی است که تحقیقات فراوانی ر مورد آن توسط محققین صورت میپذیرد.
لذا درمان این بیماری در طی این سالها دستخوش تغییرات اساسی شده است. در طی سالها محققین تلاش خود را علاوه بر افزایش تاثیر درمان بر کاهش عوارض ناشی از درمان معطوف کردهاند.
سالها قبل تنها عمل جراحی که برای درمان سرطان پستان انجام میشد برداشتن کامل پستان و به عبارتی قطع کامل عضو بود اما از چند دهه قبل این سوال برای جراحان پیش آمد که آیا میتوان بدون برداشتن پستان این سرطان را درمان کرد؟
اولین اقدامها برای حفظ پستان در درمان سرطان این عضو با شک و تردید انجام گرفت اما پس از آنکه این عمل برای تعدادی از بیماران انجام شد و پیگیری طولانی مدت آنها موثر بودن این درمان را ثابت کرد، این روش کم کم به روشی استاندارد برای درمان این سرطان تبدیل شد.
در حال حاضر عمل جراحی حفظ پستان به عنوان روش جراحی پذیرفته شده و در درمان سرطان پستان شناخته میشود و اگر تومور سرطانی در پستان پخش نشده باشد و اندازه آن خیلی بزرگ نباشد میتوان پستان را حفظ کرد و یا به عبارتی فقط تومور و حاشیهای از نسوج اطراف آن را برداشت و بقیه پستان را نگه داشت برای انتخاب این روش شرایطی وجود دارد که عبارتند از:
۱_برای جلوگیری از عود تومور در قسمتهای دیگر پستان باید اشعه درمانی انجام شود یعنی استعداد سرطانی شدن را در نسوج باقی مانده پستان با استفاده از اشعه ایکس از بین ببریم.
این کار عوارض زیادی نداشته و به خوبی توسط بیماران تحمل میشود. اشعه درمانی یا رادیوتراپی پس از حفظ سینه در حدود ۳۰ جلسه است که در ۳۰ روزه متوالی انجام شده و در هر جلسه حدود ۲۰ دقیقه اشعه با دوز استاندارد به ناحیه سینه و در صورت لزوم به غدد لنفاوی تابانده میشود. دستگاههای جدید رادیوتراپی که خوشبختانه در کشور ما نیز موجود است دارای امکانات خوبی هستند که عوارض رادیوتراپی را به حداقل میرسانند.
۲_پیگیری دقیق.
بیمار باید پس از عمل جراحی تا ۵ ساله ۳ تا ۶ ماه توسط پزشک جراح تحت نظر باشد تا اگر سلولی از نسوج پستان تمایل به سرطانی شدن پیدا کرد سریعاً شناخته شده و درمان شود.
باید گفت که احتمال عود بیماری در بقیه نقاط بدن مانند کبد، ریه، استخوان و مغز، با حفظ پستان افزایش نمییابد اما احتمال عود در محل عمل یا اطراف آن در ۱۰ تا ۱۵ درصد موارد وجود دارد. این احتمال در صورت برداشتن سینه نیز در حد ۵ درصد وجود دارد ما همانگونه که مشاهده میشود در هر دو روش این احتمال کم بوده و با پیگیری بیمار قابل جبران است لذا بیمار با در نظر گرفتن پیگیری دقیق میتواند این روش را انتخاب کند.
در مورد نتیجه عمل جراحی از نظر زیبایی خوشبختانه در اکثر مواقع نتیجه رضایت بخش است و با استفاده از روشهای اونکوپلاستی و یا همان تلفیق روشهای جراحی پلاستیک با عمل جراحی حفظ پستان میتوان ظاهر خوبی به بیمار بخشید حتی در برخی موارد مخصوصاً در بیمارانی که پستان حجیم و بزرگ یا افتاده دارند نتیجه عمل از سینه قبلی بیمار نیز بهتر است و موجب بهتر شدن روحیه بیمار میشود. در برخی بیماران مخصوصاً آنهایی که حجم سینه آنها کم است ممکن است تصحیح بعدی نیاز باشد که تزریق چربی یکی از روشهای تصحیح است.