سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران
دکتر کاوه پورحبیبی در رشت
Dr.Kaveh Pour Habibi

دکتر کاوه پورحبیبی

جراح و متخصص چشم
جراحی آب مروارید , لنز داخلی چشمی به روش فیکو , جراحی اصلاح نزدیک بینی
و دور بینی به روش لیزیک و لازاک , جراحی زیبایی پلک و افتادگی پلک
درمان تنبلی چشم و انحراف چشم
عمل جراحی آب مروارید به روش تیکو
عمل جراحی انحراف،افتادگی پلک و زیبایی


توضیحات بیشتر

گیلان , رشت , چهارراه گلسار , خیابان نواب صفوی , ساختمان مدیکو , طبقه پنجم
پذیرش: روزهای شنبه و چهارشنبه
انزلی , خیابان مطهری , کوچه شهید نژداغی ( آرسن ) , ساختمان مهرگان
پذیرش : یکشنبه و سه شنبه
فرم تماس با مطب دکتر پورحبیبی

    ویدیو

    [divider]

    گالری تصاویر

    دکتر کاوه پورحبیبی در رشت

    بیماری‌های چشم

    آب مروارید

    مشخصه آن لنز سفید ابری و شیری در چشم است، بیشتر آب مروارید مربوط به سن است و اکثراً در افراد بالای ۵۰ سال دیده می‌شود (اما در هر سنی ممکن است ایجاد شود). آب مروارید می‌تواند نتیجه آسیب، قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش یا دلایل دیگر باشد. این همان چیزی است که باعث کدر شدن لنز چشم می‌شود. در صورت عدم درمان، آب مروارید در نهایت می‌تواند باعث کاهش شدید بینایی شود.
    درمان: خوشبختانه آب مروارید یک مشکل شایع چشم است که با جراحی قابل درمان است. اینکه آیا عمل جراحی مورد نیاز است به درجه کاهش بینایی بستگی دارد؛ بنابراین برای درمان باید نزد یک متخصص بینایی سنجی مراجعه کنید تا شرایط بینایی شما در نظر بگیرد

    قوز قرنیه

    به‌طور معمول، قرنیه (لنز خارجی واضح چشم) به شکل یک گنبد، مانند یک توپ است. با این حال، گاهی اوقات، قسمتی که قرنیه را در جای خود نگه می‌دارد ضعیف می‌شود و باعث می‌شود قرنیه به شکل مخروط درآید. به این وضعیت قوز قرنیه گفته می‌شود. اگر به موقع و سریع درمان نشود، این مورد می‌تواند باعث کاهش جدی بینایی شود. بدون درمان، بسیاری از افراد به پیوند قرنیه احتیاج دارند.
    درمان: درمان معمولاً با عینک شروع می‌شود. علاوه بر این روش، درمان‌های دیگری وجود دارد که در صورت عدم پاسخ مناسب ممکن است از روش پیوند قرنیه استفاده شود.

    رتینوپاتی دیابتی

    رتینوپاتی دیابتی در نتیجه قند خون بالا برای مدت طولانی همراه با دیابت نوع ۱ و ۲ رخ می‌دهد و در صورت عدم درمان می‌تواند باعث کوری شود. قند خون بیش از حد می‌تواند رگ‌های خونی پشت چشم را تغییر دهد و از دریافت مواد مغذی مورد نیاز شبکیه برای حفظ بینایی جلوگیری کند. هر کس مبتلا به دیابت نوع ۱ یا نوع ۲ در معرض خطر رتینوپاتی دیابتی است. با این حال، نوع دیابت در هر فرد، چگونگی نوسان قند خون ، کنترل قندهای شان و مدت طولانی ابتلا به دیابت، همه در خطر او تأثیر دارد.
    درمان: در بیشتر موارد، جراحی با لیزر می‌تواند از افت چشم گیر مرتبط با رتینوپاتی دیابتی جلوگیری کند. روشی به نام فتو انعقاد لیزری می‌تواند رگهای خونی در حال رشد را از بین ببرد.

    خطاهای انکساری

    عیوب انکساری شایع‌ترین علت بروز مشکلات بینایی است. انکسار در چشم هنگام عبور نور از قرنیه و عدسی رخ می‌دهد. خطاها می‌توانند در نتیجه طول کره چشم، تغییر در شکل قرنیه یا پیری طبیعی لنز رخ دهند. نزدیک بینی، دور بینی و آستیگماتیسم بر اساس عیب انکساری دسته‌بندی می‌شوند.
    درمان: رایج‌ترین روش‌های درمان عینک، لنزهای تماسی و جراحی است.

    مطب دکتر کاوه پورحبیبی

    dr-kaveh-pour-habibi

    اشتراک گذاری

    مطالب مرتبط

    دیدگاه خود را بیان کنید

    1. باران
      باران شهریور ۱۴, ۱۴۰۳

      من و خانواده ام از بیمارن ایشون هستیم. یه انسان عزیز و دوست داشتنی که به بیمارانشون نگاهی انسانی، دوستانه دارن.

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    8 + نه =

    WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera