سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران
دکتر حسن غفوری فر ارومیه
dr.hasan ghaforifar

 دکتر حسن غفوری فر

دکتر حسن غفوری فر

متخصص پوست مو زیبایی

کاشت مو – لیزر – ژل – بوتاکس – PRP – مزوتراپی
تزریق چربی – جراحی های زیبایی پوست – پلاسماجت
جراحی ناخن – لیفت با نخ – بلفاروپلاستی – جوانسازی پوست
کاشت مو , کاشت ابرو , کاشت ریش , فیلر مو

پذیرش :همه روزه بجز پنجشنبه , جمعه و روزهای تعطیل


توضیحات بیشتر

آدرس:
آذربایجان غربی , ارومیه , اول خیابان ورزش , ساختمان سلامت , کلینیک تخصصی پوست مو زیبایی سلامت
فرم تماس با دکتر حسن غفوری فر

    نام ونام خانوادگی (الزامی)

    موبایل

    موضوع (الزامی)

    پیام

    ویدیو

    [divider]

    گالری تصاویر

    پلاسماجت چیست؟
    پلاسماجت یک وسیلۀ پزشکی است که از پدیدۀ پلاسما، برای درمان استفاده می‌کند و این امکان را به شما می‌دهد تا بتوانید، با شیوه‌ای غیرتهاجمی، نواقص و ضایعات پوستی را برطرف کنید. این یک جایگزین عالی برای جراحی‌های زیبایی، مثل جراحی (بینی، افتادگی پلک و… است).

    در این روش، نقاط ریزی در ناحیۀ مورد نظر، ایجاد و با پلاسماجت سوزانده می‌شود و فقط سطحی‌ترین لایۀ پوست آسیب می‌بیند، به‌همین دلیل جای زخم، روی پوست باقی نمی‌ماند، ولی به‌خاطر تبخیر قسمت‌های عمقی پوست، پس از گذشت یک هفته، باعث ایجاد تغییراتی در ناحیۀ مورد نظر می‌شود، تغییراتی مانند:

    ترمیم پوست
    کاهش عمق خطوط روی پوست
    کوچک‌تر شدن روزنه‌ها
    لیفت پوست صورت

    جراحی پلک یا بلفاروپلاستی پروسه ‏ای است که طی آن پوست پلک بریده می‌شود تا چربی‏ های اضافه برداشته شود. عمل بلفاروپلاستی باعث جمع شدن حجم چربی پشت پلک و باز شدن چین و چروک های اطراف چشم می شود که به شادابی و جوانی چهره کمک می کند.

    روش پی آر پی چیست؟ (prp چیست)
    قبل از اینکه در مورد روش تزریق پی آر پی توضیح دهیم، خوب است بدانیم پلاسما چیست. پلاسما قسمت مایع خون است که گلبول‌های قرمز و سفید و پلاکت‌ها به‌وسیله آن گردش می‌کنند. پلاسما عمدتا از آب و پروتئین تشکیل شده است. پلاکت یا ترومبوسیت در پلاسما جریان داشته و به لخته‌شدن خون و عملکردهای بهبود رشد کمک می‌کند. فاکتورهای رشد پلاکت‌ها تولیدمثل سلولی را تحریک کرده و باعث بهبود و بازسازی بافت‌ها می‌شوند.

    PRP یا پلاسمای غنی از پلاکت همان‌طور که از نام آن پیدا است، از پلاسما و پلاکت خون تشکیل شده است. این محلول درواقع خونی است که پلاکت بیشتری نسبت به حالت عادی دارد. برای به‌دست‌آوردن این محلول خون از خود شخص گرفته شده و در چند لوله آزمایشگاهی قرار می‌گیرد.

    پلاکت‌های گرفته شده از خون فرد، به‌وسیله دستگاه سانتریفیوژ متمرکز شده و فعال می‌شوند. محلول آماده شده و باید به بدن مراجعه‌کننده تزریق شود. پس از تزریق فاکتورهای رشد پلاکت‌ها آزاد شده و به تحریک و افزایش سلول‌های ترمیمی کمک می‌کنند.

    دکتر حسن غفوری فر ارومیه

    .

    اشتراک گذاری

    مطالب مرتبط

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شانزده − هفت =

    WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera