سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران
دکتر فرزین هروی
Dr.Farzin Heravi

دکتر فرزین هروی در مشهد

دکتر فرزین هروی در مشهد

متخصص ارتودنسی
استاد دانشکده دندانپزشکی
دارای بورد تخصصی ناسیونال
<<با شماره های زیر با ما در تماس باشید. >>
همه روزه به جز روزهای جمعه
در صورت نیاز با آدرس زیر یا ادمین تماس بگیرید.
orthodont@
پذیرش:
شنبه , دوشنبه , چهارشنبه
ساعت ۴ الی ۸ عصر

توضیحات بیشتر

خراسان رضوی , مشهد , احمدآباد , ابتدای خیابان محتشمی , شماره ۷ , ساختمان پزشکان حافظ
خراسان رضوی , مشهد , بلوار وکیل آباد , نبش هفت تیر ۸ , برج اداری , آرمیتاژ گلشن , طبقه ۱۷ , واحد ۱۷۰۱
فرم تماس با دکتر فرزین هروی

    ویدیو

    [divider]

    گالری تصاویر

    مزایای درمان ارتودنسی را بدانیمدرمان
    #ارتودنسی چه مزیت هایی دارد؟داشتن دندان هایی سالم،سفید و زیبا بر اعتماد به نفس افراد به شدت خواهد افزود.
    اما برخی از افراد به دلیل نداشتن دندان هایی زیبا از اعتماد به نفس کافی برخوردار نیستند. ناهنجاری های دهان و دندان به دلایل زیادی از جمله:مشکلات موروثی و ژنتیکی
    عادت های غلط دردوران کودکی ( مثل مکیدن انگشتان دست)
    تنفس از طریق دهان
    بیماری
    تغذیه نامطلوب
    سانحه و تصادف
    و… حاصل می شوند که می توان پس از مشورت با یک متخصص حاذق و ماهر ، هرگونه اختلالی که به صورت وراثتی یا اکتسابی دیده می شود را درمان نمود.
    از مهم ترین ویژگی های درمان ارتودنسی، زیبایی بخشی هرچه بیشتر لبخند افراد است. قطعا داشتن لبخندی زیبا حس خوشایندی را در افراد به وجود خواهد آورد.
    لازم است بدانیم که ارتودنسی علاوه بر تامین زیبایی لبخند و دندانها، مزایای وافر دیگری نیز دارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.مزایای درمان ارتودنسی مزایای درمان ارتودنسیبالا برنده طول عمر دندان ها

    قطعا پاک سازی دندانهای نامرتب کاری دشوار خواهد بود؛ حتی در صورتی که دندان ها دائما و به دقت تمیز شوند،
    باز هم امکان تشکیل جرم و پلاک در قسمت های دور از دسترس فراهم خواهد شد. لذا با انجام ارتودنسی می توان ضمن فراهم آوردن بستری مناسب برای پاکسازی دندان ها،
    فشاری که ریشه دندان های نامرتب به فک وارد می سازند را نیز برطرف نمود.

    پیش گیری کننده از بروز اختلالات گوارشی

    همان طور که می دانید دندان های فک بالا و پایین به صورت نرمال باید در مقابل یکدیگر قرار گیرند، در صورتی که این شرایط محیا نباشد،
    در نحوه آسیاب شدن مواد خوراکی مشکلاتی به وجود خواهد آمد که این مسئله احتمال بروز اختلالات گوارشی را به میزان چشم گیری افزایش می دهد.
    بنابراین می توان با درمان ارتودنسی ، عملکرد دندان ها را به میزان مطلوبی بهبود بخشید.

    تغییردهنده وضعیت استخوان های صورت

    با استفاده از درمانهای ارتودنسی می توان کلیه اختلالات استخوانی که در ناحیه فک و صورت وجود دارد را رفع نمود.
    دکتر فرزین هروی در مشهد
    درمانی مناسب برای همه افراد

    با پیشرفت علم در این عرصه، کلیه بزرگسالان وکودکان می توانند بسته به نیاز ، سلیقه و البته با نظر و تشخیص متخصص معالج،
    یکی از راه های درمانی را برگزینند. از مهم ترین مزایای درمان ارتودنسی این است که هیچ گونه محدودیت سنی ندارد و هر بیماری در هر سنی قادر به انجام آن است؛
    اگر چه زمان مطلوب برای درمان ارتودنسی ، سنین کودکی و اوایل نوجوانی می باشد.
    دکتر فرزین هروی در مشهد
    مناسب برای کودکان

    توصیه می شود که والدین به سلامت دهان و دندان کودکان توجه ویژه ای داشته باشند و از همان سنین، جهت بررسی وضعیت دهانی فرزندشان به متخصصین ارتودنسی مراجعه نمایند. در صورتی که کودکان در زمان مناسب مورد معاینه قرار گیرند، می توان از ناهنجاری هایی که ممکن است در سنین بزرگسالی با آن مواجه شوند، پیشگیری نمود. بدین منظور وضعیت دندان های شیری مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت کوچک بودن فک و یا بزرگ بودن دندان های دائمی، برخی از دندان های شیری کشیده می شود تا بستری مناسب و ایده آل برای رشد دندان های دائمی کودکان فراهم می شود. با این کار، احتمال کشیده شدن دندان های سالم و دائمی کودکان در سنین بزرگسالی به منظور مرتب سازی کاهش می یابد. جلوگیری از آسیب دیدگی فک از دیگرمزایای معاینه در سنین کودکی به حساب می آید؛ زیرا در صورت مشاهده و تشخیص ناهنجاری دندانی در کودکان، متخصص اقدام به کشیدن دندان های شیری خواهد کرد که با این کار امکان آسیب دیدگی فک در سنین بزرگسالی به دلیل فشار ریشه دندان های دائمی کاهش می یابد.

    منبع: انجمن ارتودنتيست هاى ايران

    رعایت بهداشت دهان و دندان حین درمان

    #ارتودنسی چگونه است؟
    ضرورت توجه به بهداشت دهان و دندان در حین درمان ارتودنسی

    بیمارانی که تحت درمان ارتودنسی قرار گرفته‌اند باید به بهداشت دهان و دندان خود توجه ویژه‌ای داشته باشند. در صورت بی توجهی به این مسئله، ذرات غذا در میان دندان‌ها، بریس ها و سیم‌های نگهدارنده خواهد ماند که این امر موجب بروز مشکلاتی از قبیل: پوسیدگی دندان، ایجاد پلاک دندان، ایجاد بیماری‌های لثه‌ای، ایجاد ظاهری ناخوشایند و… در چهره افراد خواهد شد. لذا به بیماران توصیه می‌شود تا در زمان درمان به بهداشت دهان و دندان توجه بسیار زیادی داشته باشند و پس از هر وعده غذا و میان وعده نسبت به پا کسازی دهان و دندان خود اقدام نمایند.

    همان طور که واقف هستید هدف از درمان ارتودنسی رسیدن به دندان‌هایی سالم و زیبا می‌باشد؛ اما نکته‌ای که باید بدان توجه داشت این است که ارتودنسی نیز همانند سایر درمان‌ها ممکن است با عوارضی همراه باشد. عفونت لثه، پوسیدگی دندان‌ها، بوی بد تنفس و دهان، التهاب لثه و ماندگاری جای براکت ها بر سطح دندان از شایع‌ترین عوارضی می‌باشد که بیمار در صورت بی توجهی به بهداشت دهان و دندان با ان مواجه خواهد شد. لذا همواره به این نکته توجه داشته باشیم که رسیدن به نتایج مطلوب در درمان ارتودنسی، از تلاش و همکاری تیم ارتودنسی و بیمار حاصل می‌شود. مسواک زدن و نخ دندان کشیدن از اصلی‌ترین مواردی به شمار می‌رود که بیمار باید در حین درمان به آن توجه داشته باشد.

    چگونه با وجود بریس مسواک بزنیم؟

    همان طور که گفته شد در حین درمان ارتودنسی باید پیش از گذشته به بهداشت دهان و دندان اهمیت داد. مسواک زدن ونخ دندان کشیدن پس از هر وعده غذایی ومیان وعده‌ها، تأمین کننده سلامت دهان ودندان ها خواهد بود. در صورت بی توجهی به این مساله، میکروب‌های موجود در دهان بر سطح دندان‌ها و براکت های ارتودنسی رشد خواهند کرد و خطر ابتلا به التهاب‌های لثه‌ای، عفونت‌های دهانی و پوسیدگی‌های دندان را قوت خواهند بخشید.
    دکتر فرزین هروی در مشهد
    به منظور پاکسازی دندان‌ها در زمان درمان، مسواکی نرم تهیه نمایید و پس از هر وعده غذایی آن را به خمیر دندان‌های حاوی فلوراید آغشته کنید. سپس مسواک را با زاویه ۴۵ درجه به نسبت دندان‌ها قرار دهید و به دقت سعی بر پاکسازی دندان‌ها و براکت ها داشته باشید.

    رعایت بهداشت دهان و دندان حین درمان ارتودنسی رعایت بهداشت دهان و دندان حین درمان ارتودنسی چگونه است؟

    توجهات قابل ملاحظه:

    نسبت به پاک سازی کلیه دندان‌های موجود در هر دو فک، حساسیت به خرج دهید و از شست وشوی دندان‌های انتهایی غافل نشوید.
    نسبت به پاک سازی سطح دندان‌هایی که در مجاورت و نزدیکی زبان قرار گرفته‌اند با دقت بیشتری عمل نمایید.
    به منظور پاک سازی براکت ها از ذرات غذایی، نوک مسواک را به صورت عمودی بر سطح براکت ها بکشید.
    دهان را پس از هربار مسواک زدن چندین مرتبه آب کشی نمایید تا در صورت وجود ذرات غذایی، از دهان خارج شوند.
    پس از اتمام شست و شو، دندان‌ها را به دقت در آیینه بررسی نمایید تا در صورت وجود ذرات غذایی برروی بریس ها، آن‌ها را مجدداً با مسواک شست و شو دهید.
    مسواک‌های بین دندانی به منظور پاک سازی میان دندان‌ها و سطح بریس ها تولید شده‌اند که می‌توانید به منظور تمیز شدن هر چه بیشتر سطح دندان و بریس، از آن استفاده نمایید.
    در زمان ارتودنسی چگونه نخ دندان بکشیم؟
    دکتر فرزین هروی در مشهد
    کشیدن نخ دندان در حین درمان ارتودنسی از دیگر مواردیست که باید به آن توجه داشت. شاید در نگاه اول، کشیدن نخ دندان در حین درمان برایتان کمی ناملموس به نظر بیاید؛ اما با فرا گرفتن راه وشیوه درست این کار، خیلی زود به آن عادت خواهید کرد. ما به بیماران توصیه می‌کنیم به منظور سهولت در کار از نخ دندان سوپر فلاس استفاده نمایند. برای این کار، بخشی از نخ دندان را به دور انگشت خود پیچیده و سپس آن را از میان دندان‌ها و میله‌های متصل به براکت عبور دهید.

    استفاده از فلورایدهای موضعی

    بیماران می‌توانند به منظور تأمین سلامت و بهداشت هر چه بیشتر دهان و دندان، از دهان شویه ها و ژل‌های فلوراید سدیم استفاده نمایند. با این کار ریسک ابتلا به ناهنجاری‌های دندان و دهان به میزان قابل توجهی پایین می‌آید.

    روش کار: سطح مسواک را به این ژل آغشته نمایید و آن را نزدیک به ۱ دقیقه بر سطح دندان بمالید و تا ۳۰ دقیقه پس‌ازآن، از خوردن و آشامیدن اجتناب نمایید.
    منبع: انجمن ارتودنتيست هاى ايران

    ضرورت انجام #ارتودنسی

    همان طور که همه می دانیم، دندان ها سهم بسیار زیادی در لبخند و چهره اشخاص دارند؛ از همین رو داشتن دندان هایی زیبا، سفید و مرتب تصویری دلنشین را از ما در ذهن اطرافیان حک می کند.

    عدم زیبایی دندان ها و مشکلات فکی و دهانی از جمله شایع ترین اختلالاتی است که بیماران به منظور درمان آن، به متخصصین ارتودنسی مراجعه می نمایند. افتادن دندان های شیری پیش از موعد مقرر، افتادن دندان ها بر اثر سانحه و تصادف، نامرتبی دندان ها و… از مهم ترین اختلالات دهان و دندان به حساب می آیند که باید با مشورت و تجربه متخصص رفع شود. در ادامه مقاله شایع ترین علل ناهنجاری های دهان که منجر به انجام ارتودنسی می شود را مورد تحلیل و بررسی قرار خواهیم داد.

    پیش آمدگی دندان های موجود در فک بالایی در مقایسه با دندان های فک پایین از اختلالاتی است که با درمان ارتودنسی رفع می شود. در بیماران مبتلا به این اختلال، فک بالا کمی جلوتر از فک پایین قرار گرفته است که این عارضه ضمن مغایر بودن با موارد زیبایی شناسی، آسیب پذیری دندان های فک بالا را به میزان چشم گیری افزایش می دهد.

    پیش آمدگی فک پایین در مقایسه با فک بالا را می توان از دیگراختلالات دهان و دندانی دانست که می توان پس از مشورت با یک متخصص ارتودنسی جهت درمان اقدام نمود.

    داشتن فضای اضافی مابین دندان ها از دیگر عارضه هایی است که بر اثرمشکلاتی از قبیل: کوچکی دندان ها ،بزرگی فک ها و یا حتی تلفیقی از هردوی ان ها حاصل می شود. این اختلال نیز با مراجعه به موقع به متخصص ارتودنسی قابل درمان خواهد بود.
    دکتر فرزین هروی در مشهد
    نامرتبی و ایجاد ازدحام در خط دندان ها از دیگر مواردیست که حق داشتن لبخند زیبا را از افراد می گیرد! برای رفع این مشکل می توان پس از استفاده از تجربیات و مشورت های متخصصین حاذق در این عرصه، بهترین راه درمان را برگزید. این عارضه موجب پوسیدگی دندان ها و ایجاد ناراحتی های لثه خواهد شد. لذا توصیه می شود که خیلی زود به منظور درمان به مراکز ارتودنسی مراجعه شود.

    پیدایش مشکلات عرضی در دندان ها از دیگر مواردیست که در صورت عدم توجه، منجر به ایجاد عدم قرینگی در صورت خواهد شد. در این دسته از بیماران، بخشی از دندان های فک بالا درون فک پایین جای می گیرند.

    ناقرینگی دندان ها از مشکلاتی است که ضمن ایجاد لبخندی نامتقارن، روابط دندانی را نیز مختل می نماید و موجب ایجاد اشکال در جویدن غذا خواهد شد.

    چه کسانی نیاز به درمان ارتودنسی دارند؟ چه کسانی نیاز به درمان ارتودنسی دارند؟
    توصیه هایی به پدر و مادرها:

    متخصصین ارتودنسی به مادر و پدرها توصیه می کنند تا پس از رشد و تکمیل شدن دندان های شیری فرزندان دلبندشان، ساختار دندانی آن ها را به خوبی مورد بررسی قرار دهند. کودکانی که دندان های شیری انها در مجاورت نزدیک با یکدیگر رشد کرده است و فضای خالی زیادی مابین آن ها وجود ندارد، امکان بروز نامرتبی دندانی در سنین بزرگسالی در آنها شدت می پذیرد؛ زیرا دندان های دائمی در مقایسه با دندان های شیری از اندازه بزرگتری برخوردار هستند و برای رویش، به فضای بیشتری احتیاج خواهند داشت.

    از دیگر مواردی که متخصصین ارتودنسی آن را به والدین گوشزد می کنند، بررسی ساختار صورتی فرزندان است. همان طور که می دانید صورت انسان به سه قسمت به نام های: یک سوم فوقانی، یک سوم میانی و یک سوم تحنانی تقسیم می شود که بر طبق قاعده و در حالت ایده ال، این سه قسمت باید از اندازه ای یکسان برخوردار باشند(در برخی افراد یک سوم تحتانی به نسبت دو قسمت دیگر کمی بزرگ تر است). در صورتی که صورت کودکان از این ویژگی برخوردار نباشند، احتمال وجود اختلالات فک و صورت شدت می گیرد که در این مواقع مراجعه به متخصصین ارتودنسی امری واجب و ضروری تلقی می شود.
    منبع: انجمن ارتودنتیست های ایران

    درمان هاى #ارتودنسى و #جراحى

    در بعضى از بيماران، علاوه بر نامرتبى هاى دندانى، رابطه ى فك بالا وپايين دچار مشكل است. به اين شكل كه يكى از فك ها
    به ميزان قابل توجهى جلوتر يا عقب تر از فك مقابل قرار دارد و دندان ها نمى توانند با هم تماس مناسبى برقرار كنند و علاوه بر ايجاد مشكلات زيبايى، باعث اختلال جويدن مى شوند.

    ممكن است رابطه ى دو فك از نظر عمودى دچار مشكل باشد، يعنى صورت خيلى كوتاه يا خيلى بلند باشد.
    در اين حالت نيز علاوه بر مشكلات ظاهرى، فرد جويدن نامناسبى خواهد داشت، چون دندان ها يا از هم خيلى فاصله دارند يا تماس بيش از حد دارند.

    در اين موارد پس از درمان هاى ارتودنسى اوليه و مرتب كردن دندان ها، بيمار توسط متخصص ارتودنسى
    به يك متخصص جراحى فك و صورت ارجاع مى شود تا رابطه ى فك ها اصلاح شود و زيبايى و عملكرد مناسب سيستم جونده تأمين شود.

    ويديو هاى زير برخى روش هاى جراحى فك و صورت را به تصوير مى كشند.

    مهم ترين نكته در طى درمان هاى #ارتودنسى رعايت بهداشت دهان و دندان است.
    عدم رعايت بهداشت منجر به پوسيدگى دندان و بيمارى هاى لثه خواهد شد.
    به تصاوير راهنماى زير توجه كنيد و دندان هاى خود را با دقت تميز كنيد.
    منبع تصاوير سايت انجمن ارتودنتيست هاى ايران است.

    نوعى از درمان هاى #ارتودنسى
    كه عده اى آن را ارتودنسى نامرئى مى نامند، با استفاده از پلاك هاى متحرك شفافى انجام مى شود كه قادر به ايجاد برخى حركات دندانى است.
    اين پلاك ها به دليل كوچكى و شفافيت آن ها بسيار راحت استفاده مى شوند، ولى به خاطر داشته باشيم كه براى درمان تمام ناهنجارى هاى دندانى مناسب نيستند.
    اين دستگاه ها تحت عنوان هاى clear aligners و يا Invisalign system شناخته مى شوند.
    دکتر فرزین هروی در مشهد
    #ارتودنسى از رشته هاى تخصصى دندانپزشكى است كه به رفع ناهنجارى هاى فك و صورت و همين طور مرتب كردن
    دندان ها و سالم سازى سيستم جونده مى پردازد. درمان هاى ارتودنسى به وسيله ى دو نوع دستگاه ثابت و متحرك انجام مى پذيرد
    كه دستگاه هاى ثابت بر روى دندان ها چسبانده مى شوند و قابل درآوردن نيستند؛ ولى دستگاه هاى متحرك توسط بيمار گذاشته و برداشته مى شوند.

    در صورتى كه تحت درمان با پلاك هاى متحرك #ارتودنسى هستيد نكات زير را كاملاً رعايت كنيد:
    ١. از پلاك هايتان دقيقاً به همان صورتى كه آموزش داده شده و در همان مدت تذكر داده شده استفاده كنيد. كمتر استفاده كردن از پلاك ها يا درآوردن متناوب آن ها باعث عدم كارايى درمان خواهد شد.
    ٢. مى توانيد پس از خوردن غذا دندان ها را به خوبى مسواك زده, پلاك ها را با يك مسواك نرم زير شير آب بشوييد و سپس آن را مجدداً در دهان بگذاريد. به ياد داشته باشيد در زمانى كه پلاك در دهان شما نيست بايد در ظرف آب سرد قرار گيرد.
    ٣. در صورتى كه پلاك باعث آزرده شدن دهان شما شد يا به هر دليلى نتوانستيد از آن استفاده كنيد سريعاً با كلينيك تماس بگيريد.

    در صورتى كه دستگاه هاى ثابت #ارتودنسى داخل دهان شما گذاشته شده است موارد زير را دقيقاً به خاطر بسپاريد:
    ١. تا ٤٨ ساعت پس از استقرار دستگاه ها از خوردن مواد رنگدانه دار (مثل قهوه، چاى و نوشابه) خوددارى كنيد.
    ٢. از دست زدن به دستگاه ها و سيم ها و وارد آوردن فشار به آن ها بپرهيزيد. وگرنه احتمال كنده شدن دستگاه ها و يا خم شدن سيم ها وجود دارد.
    ٣. متوجه باشيد كه با گذاشتن اين دستگاه ها در داخل دهان شما, احتمال باقى ماندن خرده هاى غذايى در بين دندان ها بيشتر خواهد بود. سه بار در روز علاوه بر مسواك معمولى خود از مسواك بين دندانى يا نخ دندان مخصوص به دقت استفاده نماييد.
    ٤. از خوردن غذاهاى سفت و سخت مثل ته ديگ، شكلات هاى چسبنده و امثالهم و هم چنين گاز زدن به ميوه هاى سفت و ساندويچ در طى دوره ى درمان خوددارى كنيد. در صورتى كه دستگاه هاى ارتودنسى شما به دليل رعايت نكردن نكات فوق كنده شود، علاوه بر به تعويق افتادن درمان و احتمال آسيب به لثه ها، پرداخت هزينه ى دستگاه هاى كنده شده به عهده ى شما خواهد بود.
    ٥. معمولاً در طى دو تا سه روز اول پس از هر جلسه درمان، فشار مختصرى را بر روى دندان هاى خود احساس مى كنيد كه بعد از اين مدت خود به خود رفع مى شود.
    ٦. در صورت پديد آمدن هر مشكلى اعم از كنده شدن دستگاه ها، درد و يا هر ناراحتى ديگرى، سريعاً با كلينيك تماس بگيريد و از هرگونه دستكارى بى مورد دستگاه ها بپرهيزيد.

    براى بعضى از بيماران #ارتودنسى، علاوه بر دستگاه هاى ارتودنسى، نياز به استقرار مينى اسكرو ها هم هست.
    مينى اسكروها يا به عبارت كلى تر Temporary Anchorage Devices(TADs) پيچ هاى تايتانيومى بسيار ظريفى هستند كه قطر آن ها
    اغلب كمتر از ١/٥ ميلى متر است و در داخل لثه كار گذاشته مى شوند تا در موارد پيچيده به روند درمان و كنترل نيروهاى ارتودنتيك كمك كنند.
    گذاشتن مينى اسكروها بسيار سريع و آسان صورت مى گيرد و براى بيمار درد و ناراحتى به دنبال ندارد و معمولأ بيماران آن را پس از يك روز اصلأ احساس نمى كنند.
    در صورت نياز به چنين وسايلى، متخصص ارتودنسى شما را در جريان جزييات كار خواهد گذاشت.

    به كانال تلگرامى دكتر فرزين هروى متخصص ارتودنسى و استاد دانشكده ى دندانپزشكى مشهد بپيونديد.

    دکتر فرزین هروی در مشهد

    dr-farzin-heravi

    اشتراک گذاری

    مطالب مرتبط

    Leave a comment

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دو × سه =

    WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera