سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران
دکتر آناهیتا شاهین گوهر در اصفهان
Dr.Anahita ShahinGohar

دکتر آناهیتا شاهین گوهر

☑️متخصص و جراح پوست , مو , زیبایی
☑️ لیزر زیبایی
☑️جوانسازی
☑️کاشت مو و ابرو
☑️تزریق فیلر و بوتاکس
☑️دارای بورد تخصصی درماتولوژی

پذیرش آدرس۱ خانه اصفهان:
روزهای زوج صبح ها
یکشنبه , دوشنبه , سه شنبه عصر

پذیرش آدرس٢:
یکشنبه و سه شنبه صبح ها
چهارشنبه ها عصر

به مدیریت:
دکتر آناهیتا شاهین گوهر


توضیحات بیشتر

آدرس۱ :
 خانه اصفهان .خیابان سپاه. نبش کوچه شمارهٔ ۱٣ .پارمیدا ٨ .طبقه اول
آدرس ٢ :
هشت بهشت غرب.بین بزرگراه گلزار. روبروی مدرسه کاروان ادب .مرکز پزشکی اداری یاس٩
فرم تماس با دکتر آناهیتا شاهین گوهر

    نام ونام خانوادگی (الزامی)

    موبایل

    موضوع (الزامی)

    پیام

    ویدیو

    [divider]

    گالری تصاویر


    پوست شناختی
    دِرماتولوژی (به  انگلیسی : Dermatology)
    یا پوست‌شناسی، شاخه ای از پزشکی  است که با پوست  سروکار دارد.
     این شاخه هم جنبه‌های طبی دارد و هم جنبه‌های جراحی.
     یک پوست‌شناس یا درماتولوگ، پزشکی است که بیماری‌های مرتبط با پوست، مو ،ناخن  و برخی از مسائل زیبایی را مدیریت می‌کند.

    ریشه‌شناسی

    همانگونه که در انگلیسی طی سال ۱۸۱۹ تصدیق شده: واژه dermatology  (درماتوس) به معنای «پوست» (به معنای «پوست کندن» می‌باشد) و -λογία (به صورت -logia خوانده می‌شود) به معنای مطالعه کردن است.

    در ۱۷۰۸، اولین مکتب پوست‌شناسی در بیمارستان معروف سن لویی در پاریس  محقق گشت، در همین حوالی بود که اولین کتاب‌ها (ویلان، ۱۷۹۸–۱۸۰۸) و اطلس‌ها (آلیبرت، ۱۸۰۶–۱۸۱۶) به صورت چاپی پدیدار گشتند.

    پوست‌شناسی زیبایی

    پوست‌شناسان در حوزه جراحی زیبایی جزو پیشروان بوده‌اند.
    برخی از پوست‌شناسان فلوشیپ خود را در جراحی پوست شناختی تکمیل می‌کنند. بسیاری از آن‌ها نیز دوره دستیاریشان  را در ارتباط با آموزش استفاده از سم بوتولینوم ، پرکنندگان (فیلرها) و جراحی لیزری گذرانده‌اند.
    برخی از پوست‌شناسان عملیات زیبایی چون چربی‌کشی ، بلفاروپلاستی (ترمیم پلک) و صورت کشی  را انجام می‌دهند.

     بسیاری از پوست‌شناسان، اعمال زیبایی خود را به جراحی‌های غیر-تهاجمی محدود می‌کنند. اگر در رهنمودهای رسمی از هیئت پوست‌شناسی آمریکایی به‌طور خاص اشاره ای نشده باشد، بسیای از فلوشیپ‌های زیبایی هم در قالب جراحی و هم پزشکی لیزر ممکن است ارائه گردند.

    جوان‌سازی چهره (به انگلیسی : Facial rejuvenation)، یک درمان زیبایی (یا مجموعه‌ای از درمان‌های زیبایی) است که هدف آن بازگرداندن ظاهری جوان به چهره  انسان است. جوان‌سازی چهره را می‌توان از طریق گزینه‌های جراحی و/یا غیرجراحی به دست آورد.

    روش‌ها می‌توانند از نظر تهاجمی  و عمق درمان متفاوت باشند. روش‌های جراحی می‌توانند تقارن چهره  را از طریق روش‌های هدفمند و بازسازی چهره و تغییرهای پوستی بازیابی کنند. روش‌های غیرجراحی می‌توانند عمق خاصی از ساختارهای صورت را هدف قرار دهند و نگرانی‌های موضعی صورت مانند چین و چروک، شلی پوست، هایپرپیگمانتاسیون و جای زخم را درمان کنند.

    روش‌های جراحی (تهاجمی) جوان‌سازی چهره می‌تواند شامل لیفت ابرو و پیشانی، لیفت چشم (بلفاروپلاستی)، لیفت چهره (ریتیدکتومی)، لیفت چانه و لیفت گردن باشد.

    درمان‌های غیرجراحی (غیرتهاجمی) جوان‌سازی چهره می‌تواند شامل لایه‌برداری شیمیایی، تعدیل‌کننده‌های عصبی (مانند بوتاکس)، پرکننده‌های پوست، لایه‌برداری  با لیزر، جوان‌سازی نور، فرکانس رادیویی  و فراصوت  باشد.

    یکی دیگر از مواردی که در جوان‌سازی چهره کاربرد دارد تزریق ژل لب است. ژل لب به عنوان ماده‌ای پر کننده و حجم دهنده، از روش‌های کم عارضه شناخته شده است

    به طور کلی ۶ نوع فناوری برای لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) موهای زائد وجود دارد که هر کدام استفاده مخصوص به خود را دارد؛ در این مقاله از کلینیک پوست، مو و زیبایی زعفرانیه قصد داریم این شش نوع را با یکدیگر مقایسه کنیم، با ما همراه باشید:

    ۱- لیزر روبی (Ruby) یا یاقوت:

    لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) روبی اولین دستگاه لیزری است که برای حذف موهای زائد تایید شده است. این دستگاه از طول موج کوتاه ۶۹۴ نانومتر برای هدف قرار دادن ملانین استفاده می‌کند. از آن جایی که این دستگاه لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/)، بیشترین میزان جذب نور در ملانین را دارد، برای حذف موهای نازک و روشن مناسب است. از طرف دیگر لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) روبی برای افرادی با پوست تیره توصیه نمی‌شود، زیرا به خاطر جذب بالای آن، خطر تغییرات رنگدانه‌ای در پوست‌های تیره وجود دارد..

    فاصله دو ثانیه‌ای میان پالس‌های لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/)، روبی را به یکی از کم دردترین و قابل تحمل‌ترین روش‌های حذف موهای زائد تبدیل کرده است و از طرفی این مسئله موجب شده که سرعت اثر این دستگاه نسبت به مدل‌هایی مانند الساندرایت کمتر باشد و برای حذف دائمی موهای زائد در مقایسه با دیگر لیزرها به جلسات درمانی بیشتری نیاز باشد. با وجود مزایای این روش و اینکه پیشگام سایر انواع فناوری های لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) موهای زائد محسوب می شود؛ اما امروزه دیگر کاربرد چندانی ندارد.

    ۲- لیزر آی پی ال (IPL) یا نور شدید پالسی:

    این فناوری در اصل لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) به حساب نمی آید و تنها پرتوی نور است. از فناوری روبی و IPL بیشتر در دستگاه لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) خانگی یا سالن های زیبایی و ماساژ استفاده می‌شود. اما سه فناوری بعدی که شامل الکساندریت، دیود و ان دی یاگ است، دستگاه‌های کلینیکی به حساب می آیند و تنها پزشک یا اپراتور حرفه ای مجاز به استفاده از آنها است و کارکرد شخصی ندارند.

    ۳- لیزر ایلایت (Elight):

    دستگاه لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) ایلایت (E-light) از ترکیب هر دو تکنولوژی RF و IPL بهره می‌گیرد. ابتدا انرژی IPL (نور قوی پالسی) برای گرم کردن ناحیه درمان به کار برده می‌شود، به این ترتیب مسیری حرارتی برای عبور انرژی آر اف (رادیو فرکوئنسی) به دست می‌آید. سپس انرژی الکترومغناطیسی آر اف به فولیکول مو یا ضایعات رنگدانه‌ای و عروقی هدف می‌رسد. لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) ایلایت روشی موثر برای کاهش و از بین بردن موهای زائد، ضایعات رنگدانه‌ای و خطوط قرمز است. کارایی ایلایت سه برابر بیشتر از لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) آی پی ال معمولی است.

    ۴- لیزر دیود (Diode Laser):

    لیزرهای دایود رفع موهای زاید موجود به صورت پالسی و با طول موج های ۸۰۰ یا ۸۱۰ نانومتر می باشند. جذب این طول موج در افراد تا حدودی کمتر از لیزرهای الکساندرایت و یاقوت و بیشتر از Nd- YAG, IPL ها می باشد. به علت محدوده وسیع تنظیمات طول پالس و انرژی کاربردهای وسیعی داشته و قابلیت استفاده در پوست های تیره را نیز میسر می سازد. اگر فرد آگاهی و تجربه کامل نداشته باشد می تواند پوست فرد را بسوزاند. کارکردن اپراتور( فردی غیر از پزشک متخصص دارای مدرک معتبر لیزیک) به هیچ وجه توصیه نمی گردد. زیرا سبب آسیب های جبران ناپذیری می گردد . این دستگاه در نژاد ایرانی مناسب است.

    ۵- لیزر ان دی یاگ (ND:YAG):

    این فناوری هم از جمله فناوری های جدید صنعت لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) موهای زائد محسوب می شود. این دستگاه با طول موج ۱۰۶۴ نانومتر، به صورت خاص برای پوست های برنزه و تیره طراحی شده و تمام طیف های تیپ های پوستی را از تیپ یک تا شش پوشش می دهد. همچنین پس از استفاده از این دستگاه، کاهش رشد مو هم موثر بوده است.

    مانند لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) دایود، هنوز تحقیقات کافی روی این دستگاه انجام نشده و تا به حال ثابت نشده که لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) ان دی یاگ روی موهای روشن (مثل بلوند، خاکستری و قرمز) تأثیر دارد یا خیر. و باز هم مانند لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) دایود، فرکانس و میزان نفوذ بالای آن می تواند درمان را دردناک کند، هرچند بسیاری از افراد می گویند درد آن کم و قابل تحمل است.

    از معایب این دستگاه می توان به این مسئله اشاره کرد که خطر سوختگی و زخم در تمام تیپ های پوستی در لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) ان دی یاگ وجود دارد. به این دلیل که بر خلاف دیگر مدل ها، ملانین اولین رنگدانه مورد هدف نیست. با این حال یکی از مزایای این نوع لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/)، قابلیت تنظیم عمق نفوذ به مقدار کم تر است. یعنی تا ۵۰۰ نانومتر هم می تواند کاهش پیدا کند تا بتواند موهای نازک تر نزدیک به سطح پوست را هدف بگیرد. اما با این همه موثر بودن آن به طور کامل ثابت نشده است. از لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) ان دی یاگ، برای درمان مشکلات عروقی مختلف هم استفاده می شود.

    ۶- لیزر کندلا الکساندریت (Alexandrite Laser):

    از معروف ترین انواع لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) مورد استفاده در کلینیک های زیبایی و لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) موهای زائد، فناوری لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) اکساندریت است. نکته اولی که باید درباره این فناوری بدانید، این است که الکساندریت، نام فناوری لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) است و نام خود دستگاه یا برند آن نیست. طول موج این دستگاه ۷۵۵ نانومتر است.

    بنابراین برای سفیدپوستان اروپایی و ایرانی هایی که پوست سفید و شفافی دارند، مناسب است و آنهایی که موهای ضخیم یا رنگ پوست سبزه یا تیره دارند، نمی توانند بهترین جواب را از این دستگاه بگیرند. به این علت که این دستگاه انرژی موجود در ملانین های فولیکول مو را جذب می کند، اما در پوست های تیره تر، ملانین نه فقط در مو، بلکه در پوست هم موجود است و جذب انرژی آن توسط دستگاه باعث گرم شدن یا در مواردی سوختن پوست شود.

    تغییر تیپ پوستی در افراد هم اهمیت زیادی در نتایج دوره ی درمان دارد. در بیشتر مواقع رنگ پوست دست و پا یا شکم افراد با رنگ پوست نواحی دیگر بدن مانند زیر بغل، کمر یا ناحیه ی بیکینی متفاوت است. برای این افراد باید از ترکیب دستگاه های متفاوت استفاده کرد. البته اخیرا دستگاه های جدیدتر الکساندریت به بازار آمده اند که می توانند تمام تیپ های پوستی را تحت پوشش خود قرار دهند و در این بخش پیشرفت داشته اند. با این حال تمام دستگاه های الکساندریت ۷۵۵ نانومتر است.

    جمع‌بندی:

    دستگاه های لیزر (https://zaferanieh.clinic/laser-hair/) برای رفع موهای زائد برندها و انواع مختلف با طول موج‌های متفاوت دارند که با توجه به رنگ پوست و مو می‌توان دستگاه مناسب را تعیین کرد. تفاوت دیگری که این دستگاه‌ها دارند نوع سیستم خنک کننده و امکان استفاده آن‌ها در نواحی مختلف بدن است که باید بر حسب آن مناسب ترین دستگاه برای موهای خود را با مشورت پزشک متخصص کلینیک زعفرانیه انتخاب نمایید.

    دکتر آناهیتا شاهین گوهر در اصفهان

    اشتراک گذاری

    مطالب مرتبط

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    2 + هفده =

    WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera