118 ایران
118 ایران

توضیحات آگهی

دکتر محمدرضا فرتوک زاده در تهران

دکتر محمدرضا فرتوک زاده
دکتر محمدرضا فرتوک زاده

نوع فعالیت:

دکتر محمدرضا فرتوک زاده در تهران

جراح چشم , فوق تخصص پیوند قرینه

پذیرش:

بعدازظهر روزهای زوج ( با تعیین وقت قبلی )

تلفن:

۰۲۱-۸۸۰۴۲۰۵۲

آدرس:

تهران , ملاصدرا , جنب پلی کلینیک بقیه الله , پلاک ۲۰۶

توضیحات بیشتر:

دکتر محمدرضا فرتوک زاده در تهران

پیوند قرنیه چشم یا کراتوپلاستی چیست؟

پیوند قرنیه یا کراتوپلاستی؛ یک عمل جراحی چشم است که در آن، قرنیه آسیب‌دیده با قرنیه سالم اهدایی جابه‌جا می‌شود. قرنیه اهدایی از یک شخص درگذشته گرفته شده است که وی هیچ‌گونه بیماری شناخته شده یا خطرناکی نداشته است.

این عمل توسط پزشک متخصص چشم انجام می‌شود که با بی‌هوشی عمومی همراه است. البته زمان‌هایی نیز وجود دارد که بی‌هوشی به‌صورت موضعی به همراه تزریق آرام‌بخش انجام می‌شود.

پیوند قرنیه در دو نوع وجود دارد که تنها پزشک معالج قادر به تشخیص آن خواهد بود. از طرفی پس زدن پیوند قرنیه در برخی از افراد وجود دارد که پزشک، قبل از انجام عمل این شرایط را بررسی می‌کند و بعد از اطمینان، شروع به انجام عمل می‌کند.

دکتر محمدرضا فرتوک زاده در تهران

پیوند قرنیه مصنوعی چشم چیست؟

پیوند قرنیه مصنوعی چشم همان‌طور که از نامش پیدا است امکان پذیرفتن بافت انسانی را ندارد ازاین‌رو قرنیه مصنوعی در چشم به کار می‌رود. افرادی که سلول‌های بنیادی قرنیه آن‌ها بر اثر آسیب زیاد از بین رفته، پیوند بافت انسانی را پس می‌زنند به همین خاطر مجبورند از قرنیه مصنوعی استفاده کنند.

لازم است بدانید که در این عمل اگر یک‌چشم آسیب‌دیده باشد از سلول‌های بنیادی چشم سالم استفاده می‌شود. درصورتی‌که هر دو چشم صدمه‌دیده باشد از سلول‌های بنیادی افراد نزدیک به‌عنوان جایگزین کمک گرفته می‌شود.

دکتر محمدرضا فرتوک زاده در تهران

برای پیوند قرنیه چه شرایطی لازم است؟

فردی که تصمیم دارد پیوند قرنیه انجام دهد می‌بایست توسط پزشک متخصص، معاینه شود. در جلسه معاینه مشخص می‌شود که آیا بیمار از نظر جسمی و سنی و دیگر موارد واجد انجام پیوند قرنیه است یا خیر. معمولاً افرادی که دارای اسکار قرنیه ناشی از آسیب‌دیدگی یا عفونت، خراشیدگی‌های موجود در قرنیه، قوز قرنیه، کدر و متورم شدن قرنیه، بیماری‌های ارثی چشمی یا مادرزادی و مشکلات ناشی از جراحی‌های قدیمی چشم هستند می‌توانند از این روش به‌منظور بهبود بینایی و زیبایی چشم استفاده کنند.

مراحل عمل پیوند قرنیه

اولین مرحله، بیهوشی موضعی بیمار است که توسط تزریقی در اطراف چشم صورت می‌گیرد. هدف از زدن این بیهوشی آن است که پزشک بتواند پلک‌زدن و حرکت چشم بیمار را کنترل کند. البته به جز این بی‌هوشی از قطره‌ای هم‌جهت بی‌حسی استفاده می‌شود که بیمار درد را احساس نکند و متوجه انجام کارهای جراحی نشود.

بعد از بیهوشی از وسیله‌ای به‌منظور باز نگه‌داشتن پلک که سپرال درب نام دارد کمک گرفته می‌شود. بعد از اینکه پزشک ضخامت قرنیه را معاینه کرد بافت اهدا شده را به قرنیه کدر جایگزین می‌کند.

دکتر محمدرضا فرتوک زاده در تهران

دیدگاه خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دکتر محمدرضا فرتوک زاده در تهران”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + بیست =