118 ایران
118 ایران

توضیحات آگهی

جواهری حمید فرهمند در یزد

جواهری حمید فرهمند
جواهری حمید فرهمند

نوع فعالیت:

جواهری حمید فرهمند در یزد

بروزترین مدل های طلا و جواهرات

در سفارشات پذیرفته میشود

ارسال به تمامی نقاط ایران

به مدیریت:

فرهمند

ساعت کاری:

صبح ها : شنبه تا پنجشنبه 9 الی 13

عصرها : شنبه تا چهارشنبه 17 الی 20:30

تماس:

035-36225650

09131516224

09131589076

اینستاگرام:

hamidfarahmand_gallery

آدرس:

یزد , میدان شهید بهشتی ( مجاهدین ) , پاساژ کویتی ها , راهروی اول , قبل از پله برقی

توضیحات بیشتر:

جواهری حمید فرهمند در یزد

تاریخچه جواهرسازی در ایران باستان

انسان از اعصار ماقبل تاریخ به جمع‌آوری جواهر و فلزات قیمتی علاقه داشت. این را کاوشگران و باستان‌شناسانی به ما می‌گویند که آثار به جا مانده از بشر اولیه را در غارها و خانه‌های زیرزمینی کشف کرده‌اند. فکر می‌کنید انسان غارنشین برای ادامه حیات خود به چه چیزهایی نیاز داشت و از چه چیزهایی برای گذران زندگی استفاده می‌کرد؟ جالب اینجا است که از بعضی نقاط باستانی، همراه با استخوان مردگان و حیوانات و ابزارهای دست‌ساز ابتدایی، مقداری جواهر و زیورآلات طلا و نقزه به دست آمده که بشر اولیه از آن‌ها به عنوان ذخیره و اندوخته یا آرایش و تزئین استفاده می‌کرده است.

جواهری حمید فرهمند در یزد

دلبستگی و علاقه‌ی این مردم نسبت به اشیاء گران‌بها به حدی بوده که حتی بعد از مرگ هم تاب جدایی از آن‌ها را نداشتند؛ پس بعد از مرگ، تمام جواهرات و اشیاء گران‌قیمت را با اموات به خاک می‌سپردند و این رسم در میان بسیاری از اقوام تمدن‌های باستانی رواج داشت. می‌بینید؟ علاقه به آرایش و خودنمایی همه‌وقت و همه‌جا همراه انسان و از ضروریات هر نوع زندگی بوده و حتی بعد از مرگ هم او را رها نمی‌کند!

تاریخ فلزکاری در سرزمین ایران به اواخر هزاره‌ی هفتم پیش از میلاد برمی‌گردد. اما آثار به جا مانده از قدیمی‌ترین محل سکونت دائمی، یعنی تپه «سیلک» کاشان به ما نشان می‌دهد که در 5000 ق.م مرد و زن هر دو علاقه داشتند که خود را آرایش کنند و گردنبندهایی از صدف و دستبندها و انگشترهایی از صدف‌های بزرگ یا سنگ‌های نرم می‌ساختند. در حدود 4000 ق.م از فلز مس برای ساخت زیورآلات استفاده کردند و با چکش‌کاری مس، سنجاق‌های کوچک می‌ساختند. این سنجاق‌ها در بسیاری از اوقات به شکل پیکره‌ی عریان زنان بودند. همانطور که تجارت و ارتباط با تمدن‌های دیگر توسعه پیدا کرد، استفاده از سنگ‌های گران‌بها مثل سنگ لاجورد و بلور و یشم سبز هم رایج شد و با استفاده از سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی مثل عقیق و فیروزه، که رنگ درخشان جذابی داشتند، جواهرات را غنی‌تر ‌کردند.

جواهری حمید فرهمند در یزد