118 ایران
118 ایران

توضیحات آگهی

تعمیرگاه تهران تکنیک نریمان

تعمیرگاه تهران تکنیک نریمان
تعمیرگاه تهران تکنیک نریمان

نوع فعالیت:

تعمیرگاه تهران تکنیک نریمان

نصب کلیه سیستم های برودتی خانگی و صنعتی و نمایندگی محصولات لوازم خانگی.

نمایندگی اسنوا , دوو , تی سی ال , آرین سرویس , سنا پویان , کارا سرویس , تراست , بوش , کنوود , جنرال

به مدیریت:

نریمان پیری

تلفن:

۰۱۳-۴۴۸۰۴۱۱۶

فکس:

۰۱۳-۴۴۸۰۴۱۱۶

همراه:

۰۹۱۱۹۸۱۴۸۴۱

آدرس:

گیلان , آستارا , شهرک عباس آباد , میدان امام حسین

توضیحات بیشتر:

تعمیرگاه تهران تکنیک نریمان

سیستم‌های برودتی تراکمی

با پیشرفت علم خصوصاً علم ترمودینامیک، روش‌های کارامدتری برای برودت ساخته شدند. در سال ۱۸۰۵ مخترع آمریکایی الیور اوانس یک دستگاهی را طراحی کرد که با یک سیکل بسته می‌توانست یخ تولید کند. این دستگاه با اعمال انرژی بر روی اتر، باعث می‌شد که ابتدا اتر گرمای آب را جذب کند و آب تبدیل به یخ شود، سپس در قسمت دیگر سیکل، گرمای خود را به محیط بیرون دفع کند. این دستگاه هرگز ساخته نشد.

اما در سال ۱۸۳۴ جاکوب پرکینس، مختر بریتانیایی اولین سیستم تبردی تراکمی را ساخت. وی دستگاه خود را چنین توصیف کرد:

با استفاده از مواد فرار، قادر به سردکردن و تولید یخ شده‌ام. در حالی که همان ماده بعد از تبخیر شدن مجدداً  تقطیر شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ادامه سیستم تبریدی تراکمی پیشرفته‌تر شد. و امروزه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. کولرهای گازی، کولر خودرو، سردخانه‌های صنعتی، یخچال های فروشگاهی و خانگی همگی از این سیستم بهره می‌برند.

در این سیستم به طور خلاصه یک سیال با تبخیر و تقطیر گرما را جذب و دفع می‌کند. ابتدا آن سیال که مبرد یا گاز خنک‌کننده نام دارد، توسط کمپرسور افزایش فشار پیدا کرده و وارد کندانسور می‌شود. در آنجا با دفع گرما مایع شده و وارد شیر انبساط می‌شود. در آنجا با افت فشار آماده ورود به اواپراتور و جذب گرما شده و به نقطه ابتدایی سیکل می‌رسد.

از مزایای این سیستم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سیال مبرد هرگز از بین نمی‌رود و همواره مورد استفاده قرار می‌گیرد
  • رطوبت افزایش نمی‌یابد
  • برای ظرفیت‌های مختلف می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد
  • بازدهی بسیار بالایی دارد

از معایب آن نیز می‌توان گفت:

  • استفاده از مبردهای ‌CFC باعث آسیب به لایه اوزون می‌شود

در سیستم‌های تراکمی که از کندانسور آبی یا تبخیری استفاده می‌کنند،‌ مشکل مصرف آب وجود دارد. و معمولا از کندانسور هوایی استفاده بیشتری میشود؛ که دارای معایب کمتر و مزایای بیشتر با کاربرد بالا است.

تعمیرگاه تهران تکنیک نریمان

تعمیرگاه تهران تکنیک نریمان

دیدگاه خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای تعمیرگاه تهران تکنیک نریمان

  1. حسین اسدی

    واقعا کارش درسته و با انصافه

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − پنج =