سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران

دکتر مهران قراگوزلو در تجریش

دکتر مهران قراگوزلو در تجریش
دکتر مهران قراگوزلو در تجریش

نوع فعالیت:

جراحی , دندانپزشک

زیبایی , ایمپلنت , ترمیمی

تلفن:

۰۲۱-۲۲۷۰۱۹۰۹

۰۲۱-۲۲۷۴۱۸۳۲

آدرس:

تهران , خیابان ولیعصر , نرسیده به میدان تجریش , ایستگاه باغ فردوس , نبش کوچه کیارستمی , ساختمان فردوس , طبقه ۱۱ , واحد ۶۴

توضیحات بیشتر:

ایمپلنت (به انگلیسی: Implant) یا درون‌کاشت

کاشتینه ، نوعی ابزار پزشکی  است که برای جایگزینی یک عضو زیستی، حمایت از یک ساختار زیستی آسیب‌دیده یا تقویت ساختار در بخشی از بدن ( قرار داده می‌شوند.

ایمپلنت‌های ارتوپدی  و ایمپلنت دندان از رایج‌ترین انواع ایمپلنت هستند.

ایمپلنت‌ها وسایل ساخت دست بشر هستند و برای جایگزینی فیزیکی یا رفتاری اندام‌های بدن جانداران به‌کار می‌روند.

سطح خارجی آن‌ها که با بافت‌های زنده در تماس هستند به وسیلهٔ مواد بیولوژیک یا مواد آلیاژی  مقاوم در مقابل محیط یونی بدن جانداران ساخته می‌شود؛

مثلاً در مورد ایمپلنت‌هایی که در استخوان‌ها جاگذاری می‌شود سطح آن‌ها از تیتانیم ، کروم تشکیل شده‌است.

ایمپلنتهای نسج نرم از سیلیکون ساخته می‌شوند. بعضی از ایمپلنت‌ها از مدارهای الکترونیکی تشکیل شده‌اند مثل ضربان‌ساز قلبی یا ایمپلنت کاشت حلزون

ایمپلنت‌های فلزی که برای درمان شکستگی استخوان استفاده می‌شوند در بین عامهٔ مردم به «پلاتین» معروف هستند اما امروزه در اغلب موارد از فولاد زنگ‌نزن ساخته شده‌اند که ترکیبی از آهن ، کروم و نیکل است و از پلاتین – که فلزی بسیار گران‌بهاست – در آن‌ها استفاده نشده‌است.

پرکردن دندان

پرکردن دندان یا ترمیم دندان به بازگرداندن عملکرد و شکل ظاهری دندان آسیب دیده با مواد ترمیم کنندهٔ دندان گفته می‌شود.

خرابی ساختار دندان معمولاً در اثر پوسیدگی دندان یا آسیب‌های خارجی به وجود می‌آید.و گاهی ترمیم دندان به منظور اصلاح بدشکلی‌های دندانی انجام می‌شود .اصلاح بدشکلی و نافرمی دندان اصطلاحاً دندانپزشکی زیبایی محسوب می‌شود.

مواد ترمیمی

مواد ترمیمی دندانپزشکی به دودسته کلی کامپوزیت‌ها و آمالگام تقسیم‌بندی می‌شوند.این دو دسته از مواد در نوع استفاده وتراش وانتخاب دندان تفاوت‌های کلی باهم دارند.

عصب کشی یا نه؟

تا هنگامی که پوسیدگی به پالپ دندان ( که عوام به آن عصب دندان میگویند ) نرسد می‌شود دندان را بدون درمان ریشه ( که عموماً به آن عصب کشی میگویند ) پر کرد و این ربطی به عمق پوسیدگی ندارد.

پس بهتر است هرچه زودتر دندان‌های پوسیده را پر کرد تا پوسیدگی به عصب نرسد.البته پوسیدگی دندان تنها عامل مسبب عصب کشی نیست و ضربه و مشکلات لثه و شکستگی دندان نیز می‌تواند باعث آسیب عصب دندان شود

آماده کردن دندان

ترمیم دندان به شکل یک مناسب و با یک عملکرد مناسب در دو مرحله انجام می‌شود. ۱- آماده کردن دندان برای جاگذاشتن مواد ترمیمی در آن و ۲- جایگذاری کردن مواد ترمیمی در داخل دندان.

مرحله آماده کردن دندان برای جاگذاشتن مواد ترمیمی شامل برش دندان با مته‌های مخصوص دندان است که بعد از آن مواد ترمیمی در دندان جایگزین می‌شوند.

همچنین در این مرحله قسمت‌های پوسیده دندان که از لحاظ ساختاری از بین رفته‌اند خارج می‌شوند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 11 =

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera