دکتر علی اصغر شفاعی دندانپزشک در مشهد
دکتر علی اصغر شفاعی دندانپزشک در مشهد
نوع فعالیت:
دندانپزشک , جراح
نظام پزشکی : ۳۳۵۷۹
معالجه ریشه
ترمیم زیبایی
کاشت دندان
ایمپلنت
پذیرش :
۱۶ الی ۱۹
پنج شنبه ها مطب تعطیل می باشد.
تلفن:
۰۵۱-۳۸۴۳۳۳۱۹
۰۹۹۲۰۱۲۶۱۷۰
ایمیل:
draliasghar_sh@yahoo.com
آدرس:
مشهد , خیابان احمدآباد , مقابل بیمارستان قائم , ساختمان حسینی , طبقه اول
توضیحات بیشتر:
دکتر علی اصغر شفاعی دندانپزشک در مشهد
بهداشت عمومی دهان و دندان که یک تخصص غیربالینی در دندانپزشکی است و همانطور که از نامش پیداست به بهداشت عمومیهای و دندان میپردازد.
ریشهدرمانی یا اندودنتیکس با مغز دندان(پالپ) و بافتهای پیرامون ریشهٔ دندان سروکار دارد. اگر برای پالپ دندان مشکلی ایجاد شود؛خصوصا وقتی بیمار درد دارد؛ باید با عمل درمان ریشه معالجه گردد.
دندانپزشکی جرمشناسانه علم جمعآوری و استفاده از اطلاعات دندانپزشکی در قانون. این کار توسط هر دندانپزشک باتجربه و کارکشتهای میسر است. کارکرد اصلی این حوزه، تشخیص هویت و تأیید یا تکذیب شواهد است.
دندانپزشکی سالمندان شامل مراقبتهایی است که برای بزرگسالان مسن ارائه میشود. این مراقبتها اعم از تشخیص، پیشگیری و درمان دهان و دندانی است که با افزایش سن ایجاد میشود. یک تیم شامل متخصصان رشتههای مختلف در مراکز سلامتی به درمان این بیماران میپردازند.
آسیبشناسی دهان، فک و صورت، مطالعهٔ آسیبشناسانه و در برخی موارد درمان بیماریهایی که به این حوزه ارتباط دارند.
رادیولوژی دهان، فک و صورت، مطالعه و تفسیر رادیولوژی، شامل مبانی فیزیکی و تکنیکهای تصویربرداری، تفسیر ضایعات دهان و فک و صورت در انواع تصویربرداریها و حفاظت در برابر تشعشعات کاربردی است.
جراحی دهان و فک و صورت، همانطور که از نامش برمیآید، به جراحی و ترمیم و در بعضی موارد زیبایی دهان و فک و صورت پرداخته میشود.
زیست شناسیدهان، تحقیق و پژوهش در زیستشناسی دهان، دندان، سر و صورت.
کاشت دندان، علم و هنر جایگزین کردن جای خالی دندان کشیدهشده.
بیماریهای دهان، ارزیابی بالینی و تشخیص بیماریهای مخاط دهان.
ارتودنسی (و ارتوپدی فک و دندان)، منظم کردن و قرار دادن دندانها در محل مناسب و صحیح.
و همچنین چندین تخصص دیگر، مانند تخصص دندانپزشکی کودکان، لثه درمانی و ساخت پروتزهای دندانی (ثابت و متحرک) از این دسته هستند.
ایمپلنت دندان پروتزی است که در دهان بیمار، دندان مصنوعی جایگزین دندان طبیعی وی میگردد. امروزه دندانپزشکی ایمپلنت را هنر جایگزینی دندانهای از دست رفته توصیف میکنند.
ایمپلنتها برای جایگزینی یک یا چند دندان و برای نگه داشتن و تأمین ریتنشن پروتز کامل اوردنچر به کار میروند. ایمپلنتهای دندانی از تیتانیوم ساخته میشوند و با استخوان استئو اینتگره میشوند.
بعد از معاینات اولیه در ابتدا فیکسچر یا همان قسمت ریشه ایی پروتز با استفاده از جراحی کوچکی در داخل فک و به جای دندان از دست داده شده، جاگذاری میگردد و بعد از اطمینان از ثبات آن که معمولاً ۴ الی ۶ ماه به طول میانجامد، قسمت رویی یا همان تاج دندان (Crown) گذاشته میشود.
اگر فردی دندان خود را از دست بدهد ایمپلنت در اندازه همان ریشه به جای آن قرار داده میشود. ایمپلنتها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی میباشند. ایمپلنتها توسط ابزار بسیار دقیقی کنترل میگردند و توسط دستگاههای بسیار دقیق ساخته میشود.
به دلیل خصوصیات ذکر شده برای ایمپلنت دندان، هنگامی در فک بیمار قرار بگیرد، یک جسم خارجی بهشمار نمیرود و با قرار گرفتن در فک بیمار با آن سازگار میشود. ایمپلنت باعث رشد استخوانهای کنار دندان هم میشود و از تحلیل استخوان فک جلوگیری به عمل میآورد.