سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران

دکتر داریوش رمضان زاده در شیراز

دکتر داریوش رمضان زاده در شیراز

نوع فعالیت:

دکتر داریوش رمضان زاده در شیراز

جراح , دندانپزشک , دندانساز

زیبایی

ایمپلنت

جراحی دندان های عقل نهفته

ارتودنسی ثابت و متحرک

عصب کشی با دستگاه روتاری

درمان ریشه

ترمیم

پروتز

کامپوزیت ونیر

لمینیت

بلیچینگ

اطفال

طرف قرار با بیمه تامین اجتماعی , خدمات درمانی

پذیرش:

مطب ۱ :

شنبه تا چهارشنبه ۵ الی ۹ شب

تلفن:

۰۷۱-۳۸۴۳۹۵۸۰

مطب ۲ :

شنبه تا پنج شنبه ۹ الی ۱۲ ظهر

تلفن:

۰۷۱-۳۸۲۴۰۶۴۳

آدرس:

مطب ۱ : فارس , شیراز , خیابان زرهی , ساختمان پزشکان سینا , جنب درمانگاه محمد رسول الله , طبقه ۳ , واحد ۶

تلفن:

۰۷۱-۳۸۴۳۹۵۸۰

مطب ۲ : فارس , شیراز , چهارراه زندان , ۲۰ متر به طرف سپاه , جنب پلیس +۱۰

تلفن:

۰۷۱-۳۸۲۴۰۶۴۳

 

 

 

 

توضیحات بیشتر:

عصب کشی دندان چیست؟

دندان دارای دو بخش مهم به نام تاج و ریشه است. بخش تاج دارای یک قسمتی به نام مینا است که بخش بیرونی تاج است و دارای قسمتی به نام عاج است که بخش درونی آن است. در بخش زیرین عاج دندان یک بخشی قرار گرفته است که به آن اطاق پالپ میگویند. در بخش اطاق پالپ عصب و تمامی عروق به آن نفوذ میکنند برای باقی بخش‌های دندان وظیفه تامین تغذیه را بر عهده میگیرند.

در صورتی که اطاق پالپ دندان در معرض تهدید عوامل میکروبی قرار گرفته نشود احتیاجی به ترمیم دندان و درمان عصب نخواهد بود. اغلب اگر دندان در معرض عوامل میکروبی قرار گرفته باشد اولین بخشی مینای دندان است که شروع به خراب شدن میکند. عاج دندان یک عضو ضعیف از دندان است که در مقابل پوسیدگی نیز واکنش شدیدی نشان میدهد  در صورتی که پوسیدگی عمیق تر باشد و از سد مینای دندان عبور کند و به بخش عاج دندان میرسد و بدلیل ضعیف بودن عاج دندان هنگام نوشیدن مایعات بسیار داغ یا مایعات بسیار سرد قطعا دندان شما حساسیت بالایی از خود نشان میدهد.

برخلاف اسمی که برای عصب کشی دندان استفاده میشود در استفاده از این روش بخش داخلی دندان  آسیب دیده یا دچار التهاب شده است که باید ریشه دندان را از هرگونه آلودگی، میکروب و باکتری تمیز کرده و هرگونه راهی که منتهی به نفوذ مجدد میکروب به آن ناحیه میشود را بست. پالپ دندانی که آلوده شده است یا دچار آسیب شده است باید پاکسازی شود تا ساختار دندان به خوبی حفظ شود. البته در عصب کشی دندان بخش تاج دندان هیچ آسیبی نمیبیند و دست نخورده باقی میماند.

البته به این نکته دقت کنید که درگیری عاج دندان با پوسیدگی میتواند خاموش و بدون نمایش هیچگونه علامتی باشد و شما احساس درد یا ناراحتی با آن نداشته باشید. گاهی این پوسیدگی عاج نیز توسط پزشک با چشم نیز قابل دیدن نیست و برای تشخیص صحیح معمولا دندانپزشک برای شما یک عکس رادیوگرافی تجویز میکند. در صورتی که در مقابل تهیه عکس رادیوگرافی ممانعت به خرج دهید ممکن است این پوسیدگی به اطاق پالپ نفوذ کند و تمامی اعصاب و عروق شما را درگیر کند.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 5 =

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera