سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران

پت اسکن امید در تبریز

پت اسکن امید در تبریز

نوع فعالیت :

پت اسکن امید در تبریز

مرکز پت سی تی اسکن امید

مركز PET/CT امید تبریز به عنوان يكی از پيشرفته ترين و مدرنترين مراكز تخصصی تشخيصی PET/CT در كشور آغاز به كار نموده است. در اين مركز از تجهيزات به روز كمپانی زيمنس آلمان استفاده گرديده است.

PET/CT حاصل ترکیب یافته های سی تی اسکن و PET از یک توده مورد بررسی است. عمده ترین ماده رادیواکتیو مورد استفاده، ۱۸F-FDG (فلوئور دئوکسی گلوکز) است که نیمه عمری حدود ۲ ساعت دارد. اندیکاسیون های شناخته شده ای برای این شیوه نوین تصویربرداری مطرح شده است عبارتند از: انکولوژی و

PET/CT روشی نوین جهت بررسی بیماری های بدخیم است که در سال های اخیر در کشور ما هم همچون اکثر مناطق دنیا به کار گرفته می شود. اما لازم است بیماران عزیز با آمادگی های خاصی جهت انجام اسکن مراجعه فرمایند. سپس سابقه بیماری توسط پزشك بررسي شده و سؤالاتي در مورد بيماري پرسيده خواهد شد.

مرکز پت اسکن امید تبریز علاوه بر استفاده از رادیوداروی FDG برای بررسی اکثر تومورهای بدخیم آماده پذیرش بیماران PSMA PET / ST SCAN

برای کانسر پروستات و DOTA _ TATE  PET CT SCAN برای کانسرهای نوروآندوکرین می باشد

وبسایت :

omidpetct.ir

پذیرش :

همه روزه ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر

جمعه تعطیل

تلفن :

۰۴۱-۳۳۳۷۹۹۶۹-۷۰

تلگرام ، واتساپ ،آیگپ ، ایتا :

۰۹۰۲۹۲۶۵۴۶۸

آدرس :

آذربایجان شرقی , تبریز , خیابان گلگشت , جنب بیمارستان امام رضا

توضیحات بیشتر:

پت سی تی چيست ؟

پت سی تی یک روش تشخیصی پزشکی دوگانه یا هیبرید است که در طراحی آن تصویربرداری تابش پوزیترون (PET)  با CT ادغام شده است. جزء PET این سیستم عملکرد ارگان ها را به تصویر می کشد و جزء CT تعیین محل یا جانمائی را انجام می دهد. امروزه شایع ترین کاربرد این روش بررسی تومورهای بدخیم می باشد. این روش اطلاعات بسیار ارزشمندی از وضعیت اولیه تومورهای بدخیم و میزان گسترش موضعی یا دوردست آنها در بدن فراهم می کند که راهنمای بسیار مفید پزشک معالج برای انتخاب مناسب ترین روش درمانی می باشد. همچنین برای ارزیابی وضعیت بیماری در حین درمان یا پس از ختم درمان نسبت به روش های مرسوم تصویربرداری مانند سی تی اسکن و ام آر آی بسیار دقیق تر است. با وجود اینکه در مرکز ما نیز به صورت روتین از رادیوایزوتوپ FDG (که شناخته شده ترین و پرکاربردترین رادیوایزوتوپ در تصویربرداری پت FDG است) استفاده می شود.

 

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفده =

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera