سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران

مرکز شنوایی شناسی فارس در شیراز

مرکز شنوایی شناسی فارس در شیراز
مرکز شنوایی شناسی فارس در شیراز

نوع فعالیت :

مرکز شنوایی شناسی فارس در شیراز

AUDIOLOGY

ارزیابی شنوایی و بدشنوایی

ارزیابی و درمان وزوزگوش

آزمون شنوایی تمپانومتری

نوار گوش یا ادیومتری

تعمیر سمعک

مشاوره و تجویز انواع سمعک و قالب با استفاده از دستگاه های پیشرفته

ادیولوژیست : زهره ایزدپور , عضو انجمن شنوایی شناسان ایران

ش ع : ۷۰۷

نظام پزشکی : ش _ ۳۸۰

پذیرش :

صبح ها ساعت ۹ الی ۱۳

عصر ها ساعت ۱۵ الی ۲۱

پنجشنبه ها فقط ( ۹ تا ۱۳ )

تلفن :

۰۷۱-۳۲۳۱۷۱۱۴

۰۹۱۷۸۶۷۳۱۳۹

آدرس :

فارس , شیراز , بلوار زند , حد فاصل ۲۰ متری سینما سعدی و فلسطین , ساختمان پزشکان آراد , طبقه ۲ , واحد ۳

توضیحات بیشتر:

شنوایی‌شناسی[۱] یا ادیولوژی (به انگلیسیAudiology) علم مطالعهٔ اختلالات شنوایی و تعادلی از راه شناسایی و ارزیابی عملکرد شنوایی و تعادلی و توانبخشی آن است. البته حوزه علم شنوایی‌شناسی بسیار وسیع‌تر از مطالعهٔ انحصاری دستگاه شنوایی است و به بررسی دستگاه دهلیزی و تعادل و همچنین بررسی چگونگی پردازش اطلاعات دریافتی از حس شنوایی در دستگاه عصبی مرکزی نیز می‌پردازد.

رشته شنوایی‌شناسی به مباحث آموزشی و پژوهشی آخرین دستاوردهای علمی در حیطه‌های تشخیصی، حفاظت شنوایی و پیشگیری از اختلالات شنوایی و تعادل و توانبخشی به موقع افراد دچار آسیب شنوایی و تعادل و مدیریت طراحی وسائل و تجهیزات شنوایی‌شناسی می‌پردازد از جمله این اقدامات می‌توان به تجویز سمعک، وسایل کمک شنوایی و اقدامات ادیولوژیک در جراحی کاشت حلزون شنوایی اشاره نمود.

شنوایی‌شناس متخصص علم شنوایی‌شناسی است. شنوایی‌شناس در شناسایی، تشخیص، درمان، توانبخشی و پایش بیماری‌های دستگاه شنوایی و دهلیزی گوش تخصص دارد.شنوایی‌شناس در حوزه تشخیص، مدیریت و/یا درمان مشکلات شنوایی و تعادل مهارت دارد.

تجویز و فیتینگ سمعک، وسایل کمک ارتباطی، پیشنهاد و مشاوره انجام جراحی کاشت حلزون شنوایی و برنامه‌ریزی پروتز کاشت حلزون بر عهده این متخصص است. مشاوره به خانواده نوزادانی که به تازگی وجود کم شنوایی در آنان تشخیص داده شده است و آموزش مهارت‌های ارتباطی و جبرانی برای سازگاری با کم شنوایی اکتسابی در بزرگسالان از جمله وظایف شنوایی‌شناس است.

این متخصصین همچنین در طراحی و اجرای برنامه‌های حفاظت شنوایی فردی و صنعتی، برنامه‌های غربالگری شنوایی نوزادان در بدو تولد، برنامه‌های غربالگری شنوایی مدارس و ساخت و فیتینگ تجهیزات حفاظت شنوایی و محافظ‌های گوش برای جلوگیری از کم شنوایی، ایفای نقش می‌نمایند. علاوه بر این، برخی شنوایی شناسان دارای مدرک دکتری شنوایی‌شناسی به عنوان محققین علم شنوایی و تعادل در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی مشغول هستند

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera