سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران

دکتر مریم دیانت در تهران

دکتر مریم دیانت در تهران
دکتر مریم دیانت در تهران

نوع فعالیت :

دکتر مریم دیانت در تهران

جراح – دندانپزشک

انجام کلیه درمانهای دندانپزشکی:

ترمیمی , درمان ریشه , اطفال , پروتز ثابت و متحرک

ایمپلنت , زیبایی , ارتودنسی

کامپوزیت ونیر , روکش های سرامیکی , طرح لبخند

جراحی دندان عقل , بلیچینگ ( سفید کردن دندان )

پذیرش :

شنبه تا چهارشنبه ۱۰ صبح الی ۱۹

پنجشنبه ها ۱۰ صبح الی ۱۴ ظهر

لطفا با تماس قبلی مراجعه فرمایید

تلفن :

۰۲۱-۳۶۶۰۱۸۹۲

۰۲۱-۳۶۶۰۱۹۴۳

همراه:

۰۹۱۹۴۷۲۹۶۵۲

آدرس :

تهران , خیابان پیروزی , صد دستگاه , نبش خیابان بستان منش ( بالای بانک گردشگری ) , ساختمان آلبوم , پلاک ۴۵۰ , طبقه ۲ , واحد ۷

توضیحات بیشتر:

کامپوزیت دندان چیست؟

کامپوزیت دندان، ماده‌ای ترکیبی از رزین‌های مصنوعی، ذرات پرکننده معدنی و رنگدانه‌ها است. این ماده با استفاده از نور مخصوص پلیمریزه شده و به شکل دلخواه بر روی دندان فرم می‌گیرد. کامپوزیت‌ها در رنگ‌های مختلف و با بافت‌های متنوع تولید می‌شوند که امکان تطبیق کامل با رنگ دندان‌های طبیعی را فراهم می‌کنند.

این مواد از ترکیب دو جزء اصلی، یک ماتریس رزینی که پایه نرم و چسبنده کامپوزیت را تشکیل می‌دهد و یک پرکننده معدنی که به کامپوزیت استحکام و دوام می‌بخشد، تشکیل می‌گردند. ماتریس رزینی از مواد مختلفی مانند بیسفنول A-گلیسیدیل متاکریلات (BISGMA) و اورتان دی متاکریلات (UDMA) ساخته می‌شود.

پرکننده‌های معدنی نیز شامل مواد مختلفی مانند سیلیکا و زیرکونیا هستند. برای سفت شدن کامپوزیت، از یک ماده آغازگر مانند کامفورکینون (CQ) استفاده شده که با تابش نور آبی فعال و باعث واکنش پلیمریزاسیون و سفت شدن کامپوزیت می‌شود.

کاربرد کامپوزیت دندان

کامپوزیت دندان به‌دلیل مزایای فراوان و کاربردهای متنوع، یکی از پرطرفدارترین روش‌های ترمیم و زیبایی دندان‌ها است.

  • پر کردن دندان‌ها
  • بسته شدن فاصله بین دندان‌ها
  • اصلاح شکل و اندازه دندان‌ها
  • پوشاندن لکه‌های روی دندان
  • اصلاح طرح لبخند

معرفی انواع ونیر کامپوزیت دندان

کامپوزیت‌ها از نظر ساختار تفاوت‌هایی دارند که بر روی خواص و کارایی آن‌ها در ترمیم دندان تاثیرگذار است. این تفاوت‌ها عمدتا به اندازه، شکل و نوع پرکننده‌های معدنی موجود در کامپوزیت مربوط می‌شود.

کامپوزیت سایز ماکرو یا درشت دانه

پرکننده‌های سایز ماکرو، همان‌طور که از نامشان پیداست، ذراتی با اندازه بزرگ‌تر (۵ تا ۱۰ میکرومتر) نسبت به پرکننده‌های میکرو هستند. این ذرات معمولا از مواد معدنی مانند کوارتز، شیشه یا سرامیک ساخته می‌شوند.

به‌دلیل مقاومت مکانیکی بالا، این پرکننده‌ها برای ترمیم دندان‌های آسیاب و پیش آسیاب که تحت فشارهای جویدنی بیشتری هستند، مناسب‌تر می‌باشند. همچنین در ترمیم‌های بزرگ، از این پرکننده‌ها برای ساخت هسته اولیه استفاده می‌شود تا استحکام ترمیم افزایش یابد.

کامپوزیت سایز میکرو یا ریز دانه

پرکننده‌های میکرو از سیلیس‌های کلوئیدی با اندازه ذرات بسیار ریز (۰٫۴ میکرومتر) تشکیل شده‌اند. این ذرات ریز، باعث افزایش سطح تماس بین پرکننده و رزین شده و در نتیجه، پیوند مکانیکی بین این دو جزء را تقویت می‌کند.

البته به‌دلیل اندازه ذرات ریز و سطح تماس زیاد بین پرکننده و رزین، مقاومت مکانیکی کامپوزیت‌های میکرو نسبت به کامپوزیت‌های حاوی پرکننده‌های ماکرو کمتر است.

به خاطر زیبایی‌شناسی بالا و پولیش‌پذیری خوب، این کامپوزیت‌ها برای ترمیم دندان‌های قدامی بسیار مناسب هستند. همچنین برای بهبود ظاهر دندان‌ها و ایجاد لبخند زیبا، از کامپوزیت‌های میکرو می‌توان استفاده کرد. این کامپوزیت‌ها برای ترمیم حفره‌های کوچک و سطحی، گزینه مناسبی هستند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + یازده =

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera