سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران

دکتر باقر مدقق در تهران

دکتر باقر مدقق در تهران
دکتر باقر مدقق در تهران

نوع فعالیت:

دکتر باقر مدقق در تهران

متخصص ارتوپدی

فوق تخصص جراحی ستون فقرات

پذیرش :

نوبت دهی ۱۶ الی ۱۸

*تاریخ ۲۹  و ۳۰ آبان ( روز سه شنبه و چهارشنبه ) و تاریخ ۳ و ۴ آذر ( روز شنبه و یکشنبه ) مطب تعطیل است.*

تلفن:

۰۲۱-۸۸۷۹۱۰۸۶

آدرس:

تهران,خیابان ولیعصر , ابتدای خیابان توانیر , مقابل بیمارستان دی,ساختمان پزشکان شماره ۴ , همکف , واحد ۲۷

توضیحات بیشتر:

کاربردهای درمانی ارتوپدی

متخصصان ارتوپد به درمان گسترده‌ای از بیماری‌های اسکلتی عضلانی می‌پردازند که ممکن است از زمان تولد وجود داشته باشند یا ناشی از آسیب یا ساییدگی به دنبال پیری باشند. در زیر، برخی از شایع‌ترین شرایطی که متخصص ارتوپدی ممکن است درمان کند، آورده شده است:

  • درد مفاصل ناشی از آرتریت
  • شکستگی استخوان
  • آسیب های بافت نرم، آسیب هایی هستند که عضلات، تاندون ها و رباط ها را تحت تاثیر قرار می دهند
  • کمر درد
  • گردن درد
  • درد شانه و مشکلاتی مانند بورسیت
  • سندرم تونل کارپال
  • استفاده بیش از حد و آسیب های ورزشی، از جمله رگ به رگ شدن، تاندونیت، پارگی مینیسک و پارگی رباط صلیبی قدامی (ACL)
  • بیماری های مادرزادی مانند پای پرانتزی و اسکولیوز
  • سرطان استخوان

درمان های ارتوپدی با روش جراحی

بخش های زیر به بررسی برخی از روش های جراحی می پردازد که ممکن است یک ارتوپد به عنوان بخشی از کار خود انجام دهد.

تعویض کامل مفصل (TJR)

جراحی تعویض مفصل (TJR) یکی از معمول‌ترین جراحی‌های انتخابی در دنیاست. در این نوع جراحی، مفصل فرسوده و آسیب دیده تعویض می‌شود و یک پروتز به عنوان جایگزین برای بازیابی عملکرد مفصل استفاده می‌شود. بسیاری از افراد پس از TJR قادرند فعالیت‌های روزانه خود را با سرعت بیشتری نسبت به قبل انجام دهند.

جراحی آرتروسکوپی

جراحی آرتروسکوپی یک روش با شدت تهاجمی کمتر است که از آرتروسکوپ برای تشخیص مشکلات مفصلی استفاده می‌کند. آرتروسکوپ یک دوربین بلند و نازک است که جراح ارتوپد آن را در مفصل فرد، معمولاً در زانو یا شانه، قرار می‌دهد. این دوربین به یک مانیتور ویدئویی متصل می‌شود که به جراح امکان مشاهده داخل مفصل را می‌دهد. سپس جراح می‌تواند از ابزارهای کوچک و نازک برای رفع مشکلات مختلف با ایجاد برش‌های جزئی استفاده کند. جراحی آرتروسکوپی زانو، رایج‌ترین نوع جراحی ارتوپدی، برای ترمیم آسیب‌های مشترک مفصلی مانند پارگی منیسک، پارگی ACL و پارگی روتاتور کاف انجام می‌شود. بهبودی کامل پس از جراحی آرتروسکوپی ممکن است یک هفته تا چند ماه طول بکشد.

جراحی ترمیم شکستگی

یک جراح ارتوپد ممکن است برای بازگرداندن آناتومی طبیعی استخوان در صورت شکستگی شدید، جراحی ترمیمی را توصیه کند. برای تثبیت استخوان، ایشان می‌توانند از انواع مختلف ایمپلنت‌ها مانند میله‌ها، صفحات، پیچ‌ها و سیم‌ها استفاده کنند. پس از جراحی ترمیم شکستگی، معمولاً فرد قدرت عضلانی و دامنه حرکتی ناحیه آسیب دیده را از دست می‌دهد. با این حال، پزشک تمرینات خاصی را برای بازگرداندن قدرت عضلانی طبیعی، حرکت مفاصل و انعطاف پذیری توصیه می‌کند.

جراحی پیوند استخوان

جراحان ارتوپد ممکن است از پیوند استخوان برای افزایش بازسازی استخوان استفاده کنند زمانی که بدن فرد قادر به تولید کافی استخوان جدید نیست.

در جراحی پیوند استخوان، جراح ارتوپد از استخوان بدن فرد یا یک کمک کننده استفاده می‌کند تا استخوان‌های بیمار یا آسیب‌دیده را تعمیر و تقویت کند. آن‌ها ممکن است همچنین از یک جایگزین استخوان مصنوعی و عوامل زیستی استفاده کنند زمانی که پیوند استخوان طبیعی در دسترس نیست.

همجوشی ستون فقرات

در جراحی فیوژن ستون فقرات، پزشک دو یا چند مهره را برای اصلاح مشکلات ستون فقرات با یکدیگر ترکیب می‌کند. این روش به مهره‌ها اجازه می‌دهد تا به یک توده استخوانی منفرد تبدیل شوند. یک جراح ارتوپد ممکن است برای برخی از مشکلات کمر و گردن از جمله اسکولیوز و آسیب به مهره‌ها یا دیسک‌های بین مهره‌ای، فیوژن ستون فقرات را انجام دهد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera