-
- راه های ارتباطی :
همین الان تماس بگیر
مسیریابی کن
اینستاگرام
تلگرام
وبسایت
سایت نوبت دهی ما
فیزیوتراپی اریکه پرسپولیس
مرکز جامع توانبخشی – پزشکی اریکۀ پرسپولیس در فضایی مناسب و در واحد های جدا در بخش های مختلف در خدمت نیاز مراجعین گرامی می باشد.
در بخش پزشکی با کادر فوق تخصصی،تخصصی و از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه و در بخش توانبخشی، فیزیوتراپی و کاردرمانی با کادری مجرب و بهره وری از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته و نوین پزشکی- توانبخشی در خدمت مراجعان محترم می باشد
[divider]
گالری تصاویر
فیزیوتراپی اریکه پرسپولیس در تهران
دکتر محمدمهدی ناصحیفوق تخصص: مغز و اعصاب کودکان و نوجوانانمتخصص: بیماریهای کودکان و نوجواناندکتر لیلا صدیقیپورمتخصص: طب فیزیکی و توانبخشی و نوار عصب و عضلهدکتر هومن یحییزاده
فوق متخصص: جراحی زانو
متخصص: ارتوپدی
دکتر مرتضی فقیه جویباری
متخصص: جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات
:: دکتر فرشته نصیری
متخصص: مغز و اعصاب، ستون فقرات و نوار عصب و عضله
دکتر آسیه خالقی
دکترای تخصصی: روانشناسی کودک و نوجوان
کارشناسی ارشد: روانشناس بالینی
دکتر آزاده بهشتیان
متخصص: جراحی عمومی
داریوش سودی
متخصص: ارگوتراپیست و آسیب شناس ورزشی
دکتر منصوره سهرابی
متخصص:متخصص روانشناسی
راهنمای مراجعه
ساعت کاری مرکز جامع توانبخشی اریکه پرسپولیس:
کاردرمانی ساعت ۹ صبح الی ۷ در روزهای زوج
۹ صبح الی ۱۴ روزهای فرد
بخش فیزیوتراپی از ساعت ۱۴ الی ۲۰
دکتر مسعود اصغری نوسری: متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات
روزهای بکشنبه ساعت ۱۹ و چهارشنبه ها ساعت ۱۷
دکتر هومن یحیی زاده : متخصص ارتوپدی و فوق تخصص جراحی زانو
یکشنبه ها ساعت ۱۷ و سه شنبه ها ۱۸/۳۰
دکتر مرتضی فقیه جویباری: فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب
یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۱۷.
دکتر محمد مهدی ناصحی :
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۷
دکترداریوش سودی:
ارگوتراپیست و آسیب شناس ورزشی شنبه و دوشنبه ساعت۱۵ الی ۱۹
دکترآسیه خالقی:
ارشدروانشناسی بالینی ودکترای تخصصی روانشناسی کودک ونوجوان
استخدام رسمی دانشگاه شهیدبهشتی،مرکزتحقیقات اعصاب کودکان
مرکز جامع توانبخشی – پزشکی اریکه پرسپولیس
مرکز جامع توانبخشی-پزشکی اریکۀ پرسپولیس، با کادر فوق تخصصی مغز و اعصاب کودکان و نوجوانان(بررسی نورولوژیک و عصبی-عضلانی-اوتیسم،ام اس)، متخصص مغز و اعصاب بزرگسالان(ام اس،پارکینسون،آلزایمر) انجام تست های شناختی حافظه برای بیماران آلزایمر، سونوگرافی داپلر عروق مغزی) متخصص طب فیزیکی (با ارائه خدمات نوار مغز،نوار عصب و عضله،نوارچشم،نوار گوش) جراح مغز و اعصاب،متخصص تغذیه، روانشناسی، گفتار درمانی و همچنین با کادر ماهر و توانمند با تجهیزات و دستگاه های مدرن و پیشرفته در بخش های مجزای فیزیوتراپی(شاک ویو،الکتروتراپی و اولتراسوند و جونیت پرس و ویبراتور، دستگاه مگنتوتراپی،لیزر پرتوان،تخت میگان،بخش های مکانو تراپی و ..)،آسیب شناس ورزشی و کاردرمانی با ارائۀ خدمت اسکن و سنجش کف پا و توانبخشی تخصصی پارکینسون و اوتیسم،فلج مغزی و ….در خدمت مراجعین محترم داخلی و خارجی می باشد.
مرکز جامع توانبخشی و پزشکی اریکۀ پرسپولیس در فضایی مناسب و در واحد های جدا در بخش های مختلف در خدمت نیاز مراجعین گرامی می باشد.
در بخش پزشکی با کادر فوق تخصصی،تخصصی و از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه و در بخش توانبخشی، فیزیوتراپی و کاردرمانی با کادری مجرب و بهره وری از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته و نوین پزشکی- توانبخشی در خدمت مراجعان محترم می باشد
فیزیوتراپی اریکه پرسپولیس در تهران
تست نوار عصب:
این تست تشخیصی که توسط پزشک متخصص انجام می گیرد از دو قسمت نوار عصب و نوار عضله تشکیل شده است که باهم بکار می روند.
در تست نوار عصب، عموما عصب های اندام ها تست می شوند بدین صورت که در یک نقطه از مسیر عصب جریان الکتریکی کوچکی از روی پوست به آن وارد می شود و در نقطه ای دیگر از مسیر عصب، یا عضله ای که عصب به آن وارد می شود، پاسخ این جریان الکتریکی ثبت می گردد.
مشخصات این موج پاسخ ثبت شده در تشخیص اختلالات احتمالی وارده به عصب بکار می رود که از جمله آن می توان به گیر افتادگی عصب در طول مسیر، قطع عصب و آسیب های دیگر اشاره کرد.
در تست نوار عضله، در چند نقطه از عضلات اندام مورد نظر، بسته به شرح حال و مشکل احتمالی، سوزن ظریفی مثل سوزن های طب سوزنی، وارد پوست می گردد که چیزی از آن تزریق نمی گردد (توخالی نیست) و برای بررسی وضعیت عصب رسانی آن عضله و گاها اختلالات خود عضله بکار می رود که اکثرا در تشخیص مشکلات احتمالی در دیسک های گردن و کمر از آن استفاده می شود، و نیز بیماری های درگیر کننده عضلات و عصب ها. این تست بر خلاف تصور برخی مراجعین، درد شدیدی ندارد.
از جمله بیماری های عصبی عضلانی و علائمی که موجب ارجاع بیماران توسط پزشک درمانگر به تست نوار عصب و عضله می گردد می توان به گزگز و مورمور شدن اندام ها، تیر کشیدن درد کمر به پاها یا درد گردن به دست ها، ضعف عضلات، قطع عصب یا گیر افتادن عصب و بیرون زدگی دیسک ها و … اشاره کرد.
دیسک کمر:
یکی از علل کمردرد ضایعات دیسک بین مهره های کمر می باشد که معمولا به صورت پارگی لایه خارجی دیسک و بیرون زدگی هسته ژلاتینی دیسک به بیرون می باشد.
در اثر این بیرون زدگی محتویات دیسک به اعصابی که از نخاع کمر خارج می شوند فشار وارد می کنند که باعث کمردرد، گزگز و مورمور و بی حسی و درد در پاها می باشد.
از عوامل مستعد کننده این بیماری می توان به آرتروز مهره های کمر ناشی از افزایش سن و نیز انجام فعالیت های سنگین مثل بلند کردن جسم سنگین اشاره کرد.
گاها ممکن است بیرون زدگی دیسک زیاد باشد و به نخاع یا به تعداد زیادی از اعصاب کمر و دنبالچه ای فشار وارد کند و علائم شدیدی مثل ضعف پاها و بی اختیاری ادراری و بی حسی ناحیه شرمگاه ایجاد نماید که این موارد نیازمند درمان اورژانسی می باشد.
در موارد خفیف تر درمان به صورت استراحت کوتاه مدت، ورزش های کمر جهت تقویت عضلات کمری و حمایت مناسب مهره ها، آب درمانی صحیح، داروهای ضد درد و التهاب خوراکی و موضعی، طب سوزنی، فیزیوتراپی و… می باشد.
در صورت عدم پاسخ مناسب به درمان، روش های کمکی مانند تزریق داروی ضد التهابی از راه پوست ناحیه کمر در ناحیه بیرون زدگی دیسک جهت فروکش کردن التهاب ناشی از فشار دیسک روی عصب و رفع درد و التهاب مورد استفاده قرار می گیرد.
بدیهی است که تشخیص مطمئن و تعیین شدت بیماری و درمان متناسب آن نیازمند معاینه دقیق می باشد.
تست پی آر پی چیست؟
این روش درمانی به اسامی مختلف مثل پلاسماتراپی رایج شده است. در ترمیم بافت های اسکلتی عضلانی مثل آرتروز و…موثر می باشد که از خون خود فرد استفاده می شود.
مخفف کلمه ی platelet rich plasma می باشد به معنی پلاسمای غنی از پلاکت.
پلاکت ها از خود فاکتورهای مختلفی من جمله فاکتور رشد ترشح می کنند که در جهت ترمیم بافتی بکار می رود.
در این روش ابتدا بسته به نیاز ۲۰ الی ۳۰ سی سی خون از فرد گرفته می شود، سپس در لوله های مخصوصی ریخته و با استفاده از سانترفیوژ در چند مرحله گلبول های قرمز خون جدا شده و آنچه باقی می ماند و غلیظ می شود پلاسمای خون هست که حاوی پلاکت غلیظ شده می باشد.
این ترکیب مایع انتهایی که حجم حدود ۵ سی سی دارد و کاملا از خون خود فرد ساخته شده است، در موضع مورد نظر مورد استفاده قرار می گیرد، مانند زانو، لگن، شانه، خار پاشنه، …
در واقع از خون و پلاکت خود فرد جهت ترمیم بافت آسیب دیده مورد نظر مانند غضروف ساییده شده در مفصل دچار آرتروز استفاده می شود، بدون داروی خارجی!
مانيپولاسيون
“مانيپولاسيون ” يا ” درمان هاى دستى ” روش اصلاح و تنظيم ستون فقرات و مفاصل توسط دستان درمانگر است.
اين روش بر اين پايه ى علمى استوار است كه اختلالات جزئى در راستاى ستون فقرات و مفاصل كوچك بين مهره اى ، ميتواند موجب بروز دردهايى در اندامهاى محيطى و بدن شود. در اين روش پزشك متخصص با يافتن سگمان منشاء اختلال ، و با بكارگيرى مانور هاى تخصصى ، با نيرويى كه توسظ دست به سگمان مورد نظر وارد ميكند ، مفصل درگير را با رعايت نكات آناتوميك ، تا انتهاى دامنه ى حركتى نرمال حركت داده ، و با اصلاح جهت حركت مفصل ، اختلال ايجاد شده را اصلاح مينمايد.
اين روش اولين بار توسط پزشكى فرانسوى با نام پروفسور مين و با الهام گرفتن از طب سنتى فرانسه و تطبيق آن با اصول طب مدرن ، ابداع شد.
پزشك متخصص طب فيزيكى به خوبى از موارد منع به كارگيرى اين روش آگاه است و در صورتى كه اين روش با رعايت نكات ايمنى و توجه به موارد انديكاسيون و كنترانديكاسيون آن انجام شود روشى بىخطر و بسيار مؤثر خواهد بود.