کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک پژواک
موضوع فعالیت:
کلینیک تخصصی شنوایی و سمعک پژواک
تجویز انواع سمعکهای هوشمند و نامرئی
ساخت انواع قالبهای ضد آب و ضد صوت
فروش باطری سمعک
شنوایی سنجی نوزادانOAE
تست سرگیجهVNG
تست الکتروفیزیولوژیک ABR
زیر نظر:
ادیولوژیست زهرا شفیعی ثابت (کارشناس شنوایی)
تلفن:
۰۱۳-۳۲۱۳۳۱۰۲
همراه:
۰۹۱۱۶۰۰۱۲۱۶
آدرس:
گیلان , رشت , گلسار , نبش خیابان ۸۶ , برج کاوه , بلوک ۲ , طبقه ۶ , واحد ۱۱
توضیحات بیشتر:
تست شنوایی سنجی نوزاد چه زمانی انجام می شود؟
تست شنوایی سنجی نوزاد در چند هفته اول به دنیا آمدن – از ۱۲ ساعت سن به بعد – پیشنهاد می شود. آزمایش شنوایی سنجی معمولاً قبل از خروج از بخش زایمان انجام می شود. در برخی مناطق این کار در خانه انجام می شود.
ماما یا پزشک میتواند به شما بگوید که تست شنوایی سنجی نوزاد کجا و چه زمانی انجام میشود. اگر شنوایی کودک شما غربالگری نشد، از پرستار کودک، ماما، بخش شنوایی شناسی یا پزشک بخواهید که برای انجام آن هماهنگی های لازم را انجام دهد.
تست شنوایی سنجی نوزاد شامل چه مواردی می شود؟
یک متخصص شنوایی سنجی آموزش دیده تست شنوایی سنجی را انجام می دهد. دو تست اصلی برای غربالگری نوزاد انجام می شود که عبارتند از:
تست ABR (پاسخ شنوایی ساقه مغز)
تستر با استفاده از پدهای چسبنده به پیشانی، پشت گردن و پشت شانه کودک متصل می شود. سپس هدفون کوچکی روی گوش کودک قرار می گیرد. هدفون صداهای کلیک ملایمی تولید می کند و واکنش شنوایی کودک اندازه گیری می شود.
تستOAE یا گسیلهای صوتی گوش
یک گوشواره کوچک با نوک نرم در قسمت بیرونی گوش کودک قرار می گیرد که صداهای کلیک را به گوش می فرستد. هنگامی که گوش صدا را دریافت می کند، قسمت داخلی که به عنوان حلزون گوش شناخته می شود، معمولا پژواک تولید می کند. تجهیزات شنوایی سنجی می توانند پاسخ را دریافت کنند.
این آزمایشات فقط چند دقیقه طول می کشند و به کودک شما آسیبی نمی رسانند. آزمایش غربالگری شنوایی معمولاً در حالی انجام می شود که کودک در خواب یا آرام است. تا زمانی که آزمایش غربالگری انجام می شود، می توانید در کنار نوزاد خود بمانید.