دکتر سید محمد طباطبایی در سنندج
دکتر سید محمد طباطبایی
نوع فعالیت :
متخصص روانپزشکی ( اعصاب و روان )
ارائه کلیه خدمات در حوزه اعصاب و روان
پذیرش :
همه روزه به جز پنجشنبه ها از ساعت ۱۶ الی ۲۲
تلفن :
۰۸۷-۳۳۲۳۳۰۶۲
همراه :
۰۹۱۰۲۳۰۶۱۱۴ ( جهت هماهنگی با منشی )
آدرس :
کردستان , سنندج , خیابان ششم بهمن , کوچه یغموری , ساختمان پزشکان مهر , طبقه ۳ , واحد ۳۱
توضیحات بیشتر:
روانپزشک چه کسی است؟
روانپزشک در واقع یک پزشک است که در زمینهی بهداشت روان تخصص دارد. روانپزشک با توجه به تخصصش هم شرایط جسمانی بیمار را در نظر میگیرد و هم شرایط روانی او را و علاوه بر این دو، پیوند و ارتباط بین آنها را هم در نظر میگیرد. روانپزشکان قبل از کسب تخصص و آموزش در حوزهی روانپزشکی باید دورهی دانشکدهی پزشکی را پشت سر بگذارند.
یک روانپزشک قادر به تشخیص و درمان انواع بیماریهای روانی پیچیده است، بیماریهایی مانند آنچه در زیر آمده است؛
- اسکیزوفرنی
- افسردگی
- اختلال شخصیت مرزی
- اختلال دو قطبی
تفاوت روانپزشک با روانشناس و رواندرمانگر چیست؟
روانپزشکها، روانشناسها و رواندرمانگرها همه متخصص مراقبتهای مربوط به حوزه سلامت روان هستند و به درمان اختلالات و بیماریهای روانی کمک میکنند.
در واقع تفاوت اصلی بین یک روانپزشک و یک روانشناس در آموزشهای پزشکی مربوط به روانپزشکها است. روانپزشک در واقع یک پزشک است که آموزشهای بیشتری در زمینه روانپزشکی و روانشناسی دیده است.
در اکثر ایالاتهای آمریکا، فقط روانپزشکها میتواند برای مشکلات و اختلالات روانی دارو تجویز کند. هر چند در بعضی از ایالتها، روانشناسها هم میتوانند پس از طی کردن دورههای آموزشی مربوطه، برخی از داروهای خاص را برای مراجعینشان تجویز کنند.
روانشناسان با استفاده از روشهای مختلف رواندرمانی میتوانند به بهبود شرایط روحی و روانی بیماران کمک کنند. بهعنوان مثال، یک تکنیک درمانی به نام درمان شناختی رفتاری به افراد کمک میکند تا الگوهای فکری و رفتارهای خود را تغییر دهند و به این وسیله احساس خود را مدیریت کنند.
یکی دیگر از شیوههای گفتاردرمانی، درمان روان پویشی است. در این روش درمانی درمانگر با بیمار درباره چگونگی تأثیر تجارب گذشتهاش بر احساساتش در زمان حال به بحث میپردازد. این امر منجر به ایجاد بینش و شناخت بیشتری دربارهی علائم یا احساسات فعلی افراد میشود و از این طریق با آگاهی بیشتری با مشکلات روحی خود روبهرو میشوند.
روانشناس بالینی هم در واقع یک رواندرمانگر است که مدرک خود را در رشتهی روانشناسی بالینی دریافت کرده است. هر چند دربارهی برخی از آنها از عنوان «دکتر» استفاده میشود، ولی این به این معنی نیست که آنها تحصیلات و صلاحیت پزشکی دارند. در واقع روانشناسان بالینی تنها میتوانند ارزیابیهای تشخیصی و همچنین رواندرمانی را انجام دهند.