سامانه 118 ایران
سامانه 118 ایران

دکتر احمد درویشی در اهواز

دکتر احمد درویشی در اهواز
دکتر احمد درویشی در اهواز

نوع فعالیت:

جراح و متخصص بیماریهای کلیه و مجاری ادراری – فوق تخصص پیوند کلیه ( اورولوژیست )

ویزیت و خدمات درمانی

انواع جراحی های سیستم ادراری

جراحی لاپاراسکوپی

جراحی های اندوسکوپی

درمان ناتوانیهای جنسی به روش لیزر

درمان نازایی

درمان بی اختیاری  ادراری در خانمها با مدرن ترین روش های لیزر

بمدیریت:

دکتر احمد درویشی

تلفن:

۰۶۱-۳۳۹۲۰۴۴۰

ایمیل :

 

آدرس:

خوزستان , اهواز , کیان پارس , خیابان سوم شرقی , مجتمع پارس ,طبقه دوم

توضیحات:

اورولوژی چیست؟

اورولوژی شاخه ای از علم پزشکی است که با جراحی و درمان سیستم دفع ادراری مردان و زنان و همچنین اورگان های تولید مثل مردان سروکار دارد ولی در زنان اورولوژی دخالتی در دستگاه ژنیتال و تولید مثل زنان ندارد. به پزشکی که در این شاخه پزشکی تخصص دارد اورولوژیست یا متخصص اورولوژی می گویند.

اورولوژیست یا متخصص اورولوژی کیست؟

یک متخصص اورولوژی پس از پایان دانشکده پزشکی حداقل ۵ سال باید دوره رشته اورولوژی را طی نماید تا به درجه اورولوژیست نائل شود. بعد از این ۵ سال متخصص می تواند دوره فوق تخصص را که ۱ تا ۳ سال دیگر طول می کشد در شاخه های مختلف اورولوژی بگذراند.

اورولوژی با چه اندام هایی سر و کار دارد؟

اورگان هایی که این شاخه پزشکی با آنها سروکار دارند عبارتند از:

کلیه هاغدد آدرنالحالب هاف مثانهپروستاتمجاری ادراربیضه هااپی دیدیمVAS و کیسه های منیآلت تناسلی

سیستم دستگاه ادراری و دفع ادرار و تولید مثل خیلی با هم در ارتباط هستند و مشکل در یک سیستم خیلی مواقع می تواند سیستم دیگری را هم دچار اختلال نماید. به همین دلیل خیلی از بیماری ها در این شاخه پزشکی دستگاه سیستم ادراری تناسلی، بیماری های تناسلی ادراری نام گرفته اند.
جراحی اورولوژی

در این رشته هم عمل های جراحی زیادی صورت می گیرد. این جراحی ها شامل جراحی سرطان پروستات، سنگ کلیه، ناهنجاری های مادرزادی سیستم دستگاه ادراری می باشد. همینطور بیماری هایی به صورت غیر جراحی با دارو درمان می شود مانند پروستات خوش خیم و عفونت های مجاری ادرار که ۴۰ درصد با دارو درمان می شوند .

جراحی هایی که در رشته اورولوژی صورت می گیرند بسیار زیاد هستند و در بسیاری از مواقع از تکنولوژی پیشرفته در جراحی استفاده می شود. این جراحی ها می توانند به صورت باز باشند که قسمتی از بدن به وسیله تیغ جراحی باز می شود و به صورت بسته که با دستگاهی به نام لاپاروسکوپ انجام می شود و این دستگاه از سوراخ کوچک وارد بدن بیمار می شود و جراحی با این دستگاه انجام می شود،

اگرچه در مقایسه با جراحی باز و لاپاروسکوپی، از نظر شانس موفقیت درمانی تفاوت چشمگیری ندارد و فقط بیمارانی که با لاپاروسکوپ عمل می شوند، از بیمارستان در مقایسه با عمل باز زودتر ترخیص می شوند. در مواردی از تکنولوژی دیگری به نام روباتیک هم در عمل ها استفاده می شود، که این دستگاه ها می تواند دقت بالایی داشته باشند.

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 6 =

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera